Mit érdemes megnéznem?
Igazából az a bajom, hogy mostanában csak a sorozatoknak élek. (The Walking Dead, The Flash, The 100, Colony, Vikings, DC's Legends of Tomorrow, Lucifer, The Shannara Chronicles, Agent's of SHIELD stb...) Szóval igen, elég sok sorozatot nézek, de viszont most már valami jó kis filmet is megkéne néznem. Utoljára a Deadpool-t néztem meg a moziban, amit imádtam, szó szerint. Viszont már igazán megkéne néznem valami filmet, de dönteni nem tudok. Valami jó kis horror filmet akarok, amitől össze tudom magam csináni, akár fényes nappal is.
A másik pedig egy jóféle anime lenne a kérésem. Nem sokat nézek, de ha igen, akkor is a jobbakat szúrom ki magamnak. Hasonlókat keresek, mint az Ao no Exorcist, az FMA, vagy esetleg egy jobb fajta yaoi, mint a Junjou Romantica, vagy a Sekai Ichi Hatsukoi.
Előre is köszönöm az ajánlásokat ^^
Animék:
Ghost Hunt
Shiki
Another
Elfen Lied
Higurashi no naku koro ni
Jó animék amiket szerintem érdemes látni:
Trigun
Hataraku Maou-sama!
Gosick
Noragami
Noragami Aragoto
Nanatsu no Taizai
Arslan Senki
Boku dake ga Inai Machi
Direk nem sorozazokat, hanem egész estés filmeket írok:
Afro Samurai
Afro Samurai: Resurrection
Cowboy bebop - Knockin' on Heaven's door
Blue Gender: The Warrior
Ghost in the Shell (1995)
Ghost in the Shell: Innocence
Ghost in the Shell Stand Alone Complex: Solid State Society
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex The Laughing Man Ghost in the Shell: New Movie (2015)
Trigun: Badlands Rumble
horrorból ezeket ajánlom:
hakkenden
Sword art online
attack on titan-horror, viszont iszonyat jó
kamisama hajimemashite-ebbe vannak szerelmi szálak is, de misztikus
kaichou wa maid-szerelmes
Chihayafuru-ezt én is most nézem
hataraku maou san
Free-ez sportos
a The walking dead-ből van animés változat is, most nem jut eszembe a címe :/
Nana mindenképpen romantikus és komoly egyszerre, jó kis poénokkal.
Death note nagyon jó!!! krimi és fantasy keverék és az h krimi ne tévesszen meg akkor sem ha nem szereted azokat, maga a történet nagyon érdekes
Ez a kettő alapdarab szerintem.
(ha a nana stílusa megtetszett ajánlom a paradise kisst bár az romantikusabb talán és nem annyira poén:P)
Huhh, alig bírok válogatni. Némelyik animébe bele-bele tekintgettem, de szerintem menni fognak, bár ki tudja mikor lesz időm végig nézni őket :D
A Death Note-ot imádtam, mind a filmet, mind az animét. Már csak a manga hiányzik, és teljes a lista :D
A Free!-t nagyon sokáig néztem, de annyira fonalat vesztettem, hogy újra kell kezdenem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!