Érdemes megnéznem a one piece-t?
Már sokszor megfordult a fejembe hogy belekezdek de mikor belegondoltam hogy több mint 700 részek inkább kihagytam...
Szerintetek érdemes lenne nekem megnézni ha még 1 részt se láttam belőle és már 700 kijött?..Vagy egyáltalán maga az anime jó ?
Ha tetszik a műfaj, persze. Nem olyan hosszú az, mint amilyennek tűnik, én úgy 300 résznél járok és a részek első 5 perce itt már a bevezető + "előző rész tartalmából". Fillereket (amiből amúgy elég kevés van) úgy se nézed meg.
Meg kell vallani, az eleje lehet kicsit nyögve nyelősebb, kifejezetten nehezen indul be, de mind a sztori, mind a szereplők, mind a harcok egyre érdekesebbek lesznek.
Jó kérdés, mert nekem a shonen műfajon belül, nem minden anime tetszik.
Mi tagadás - tegyél egy próbát.
Nekem konkrétan nem nyerte el a tetszésemet, de ez, téged ne riasszon vissza.
A Dragon Ball-t, a Bleach-et, viszont jónak találom.
Ha meg, shonen paródiát szeretnél nézni, akkor Gintama (az is hosszú, viszont maximum 4 - 5 részes történetszálak vannak és a szereplőkön kívül, más egyezés nincs), de már végigment az One-Punch man.
A kérdésre visszatérve - tegyél egy próbát vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!