Mi a véleményetek a Mondoconról?
Figyelt kérdés
Voltatok már rajta?2021. febr. 24. 13:07
A kérdező szavazást indított:
Voltam
Nem
51 szavazat
1/8 neincat válasza:
Voltam kétszer is! Szerintem aki szereti ezt a fajta világot annak nagyon jó, kicsit olyan, mintha nem is Magyarországon lennél, hanem mindenki kedves, közvetlen és jókedvű :)
Már nem nézek animéket 7 éve, mert nem kötnek le (pedig anno nagyon meg tudtam sértődni, ha valaki azt mondta, hogy majd kinövöm), viszont húgom szeretne majd menni. Mondtam neki, ha jó lesz a bizonyítványa év végén, akkor felmegyek vele. Kicsit vágyok vissza, de csak az emberek miatt, hihetetlen mennyire máshogy viselkedik ez a közösség. Persze, ha még olyan, mint amilyen 8 éve volt, bár erősen kétlem, hogy sokat változott volna :)
2/8 anonim válasza:
Voltam, de annyira elment a 10 évesek kiszolgálása felé, hogy semmi értelme. Szinte csak cosplay, semmi komoly szakmaiság.
3/8 anonim válasza:
10-12 éve voltam utoljára, azóta biztos rengeteget változott, úgyhogy fogalmam sincs, milyen most. Ezért véleményem sincs róla, nem tudok olyan dologról véleményt mondani, amit nem ismerek.
4/8 anonim válasza:
Rendszeres Mondocon látogató vagyok már nagyon régóta. Sokat változott a Con, én a régebbieket jobban bírtam. De a kedvenceim a jó öreg MAT-os Animeconok maradnak örökre. Bár még mindig jól érzem magam, holott nem vagyok már tizenéves. De még mindig megtalálom azokat a dolgokat, amiket szeretek. :)
5/8 anonim válasza:
Még nem voltam sajnos, de kíváncsiságből egyszer elmennék.
6/8 Hintalow válasza:
Szeretem az animèket, de öreg vagyok èn már az ilyenekhez 😁
7/8 anonim válasza:
6-os, 30+ is régen elmúltam, de mégis imádok kijárni. Egyszerűen van egy hangulata az egésznek. Sokan családdal járnak ki, gyerekkel, vagy a párjukkal idősebb korban is. Nem szégyen, ha érdekel. :)
8/8 anonim válasza:
Akkoriban jártam, amikor indult, 10-12 éve, gyakran portréztam is - Studio Mondo. Szerettem, de én már korábban jártam a MAT-os conokra is. Ami nem volt szimpatikus sosem, hogy fandomon belül állandó vitázások voltak, mint nyugati képregényrajongó és animés között, Narutós s Bleaches között, gamer és animés között, és így tovább. De nem ezért nem járok már, hanem, mert az Egyesült Királyságba költöztem. Itt is szokott lenni hasonló rendezvény, csak nagyobb. Én is 30+ vagyok, és nem érzem magam öregnek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!