Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Banana fish - ről kinek mi a...

Banana fish - ről kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

2020. aug. 14. 15:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem szép és jól megírodott sztori volt. Csak az animét láttam,a mangát nem olvastam,így csak most arról beszélek.

Egyértelműen lehetett volna jobb vége is,de szerintem Ash-nek sose lehetett volna nyugodt élete még Japánban sem. Igaz kicsit befejezetlennek érzem,hogy nem tudtuk meg,hogy végül Eiji-vel mi lett,megtudta-e valaha,hogy mi történt Ash-el.

2020. aug. 14. 15:25
 2/23 A kérdező kommentje:
Én még csak most kezdtem el az animét nézni, de sajnos elspoilereztem magamnak a végét (ez az én formám) és azóta ezen szomorkodom. :'(
2020. aug. 14. 15:49
 3/23 anonim ***** válasza:
56%
Megértem,nekem lespoilerezte valaki,így nem kaptam meg ugyanazt a varázst :/
2020. aug. 14. 15:59
 4/23 A kérdező kommentje:
Szetintem én így is ugyanannyit sírtam már rajta, mintha nem spoilereztem volna el.
2020. aug. 14. 16:35
 5/23 anonim ***** válasza:
17%

Nekem tetszett,2 dolgot kivéve.

Eiji-t és Shorter halálát.

A nagyobbik problémám Eijivel van.

2020. aug. 14. 17:01
 6/23 anonim ***** válasza:
34%
5. Egyrészt megértem miért,másrészt nem,mert Eiji miatt vette egyáltalán a fejébe azt Ash,hogy abbahagyja ezt a gengszter életet és jó hatással volt rá.
2020. aug. 14. 17:07
 7/23 anonim ***** válasza:
22%
De miatta meghalt Shorter és Ash is. A célja 2 részre osztódott,legyőzze azt a rohadt beteg állatot és megvédje Eiji-t,ha az 1. megtörténik, akkor magától is abbahagyta volna,mert teljesítette a célját. Eiji,meg csak hátráltatta és engem idegesített,mert valjuk be, nélküle mind a ketten túlélték volna.
2020. aug. 14. 18:07
 8/23 A kérdező kommentje:
És bírom Eiji-t (még nem láttam végig a sorit, de tudom mi fog történni). Ha Eiji nem lett volna, akkor nem indultak volna el a történések.
2020. aug. 14. 18:45
 9/23 anonim ***** válasza:
24%
Tudom,nem lehet minden karakter jófej,mert egy-két idegesítő,így is úgy is fog születni bárki számára. Nekem Eiji az egyik.
2020. aug. 14. 18:53
 10/23 A kérdező kommentje:
De azon kívül hogy tulajdonképpen miatta hal meg Shorter meg Ash, személyiségi gondod is van vele?
2020. aug. 14. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!