Banana fish- ben Ash meghalt?
Manga alapjan Eletben van?
Mirol szolnak azok a reszek amiket mar nem dolgozott fel az anime es igy kicsit lezaratlan maradt ? (Nem tudok angolul)
Spoiler
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Igen meghal. :(
Ne mar ...😂😂😂
Es mirol szol az utolso par fejezet ?
6# Ash nem hallhatatlan. Sajnos.
SPOILER!!!!
Egy késelés azért egész más, mint amikor szarrá verték. Valószínűleg létfontosságú szervet ért a kés, így csak mérgelődni tudunk. Én pl eszméletlen dühös voltam, hogy Ash nem hívott mentőt. Aztán rájöttem. Sosem kísérelte meg az öngyilkosságot, mert volt annyira erős, még a legrosszabb pillanataiban is. Szerintem tudta, ha el is megy Ejivel Japánba, ott sem lesznek biztonságban, mégis vele akart menni. De miután ez az egész megtörtént, a levél, amit Eji írt neki... lepereghetett előtte a múltja és a jövője, amit Eji szánt volna neki. A nyugalmat választotta és Eji biztonságát.
Beszélgettek már Ejivel arról, hogy Ash elmegy vele Japánba, de ott is kifejtették, hogy Ash nem a nyugalmas élethez szokott. A bandaharcokhoz, a fegyverhasználathoz, az erőszakhoz és az örökös meneküléshez/küzdelemhez. Akármilyen jól is hangozhatott számára Japán és annak biztonsága, Ash már nem tudta elképzelni az életét úgy, hogy "biztonságban" van.
Kínzóan reális ez az anime, nem hiába a kedvencem még 4 év és 200+ anime után is. Persze kell hozzá olyan lelkivilág, amivel értékelni tudod Aslan Jade Callenreese történetét, de magamból kiindulva, csak nyitotnak kell lenni hozzá és nem visszatartani a sírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!