Igen. Nem szeretem az olyan karaktereket,akik mindenbe benne akarnak lenni,de amikor ott vannak nem csinálnak semmit. Akaratos, figyelmen kívül hagyja Ash-t,pedig rajta múlik az élete. Tudja,hogy lassítja és veszélyezteti a "küldetést",veszélybe sodorja a barátait,még is ott marad ahelyett, hogy mérlegelne. Az ész azt mondja, ha nem akarok fegyvert használni embren és ilyen a környezetem,akkor elmegyek,mert nem illek oda,de nem. Végig amíg a küldetés tart,ott van és csak sír,meg olyan érzelmeket bolygat meg,amiket nem kellene és amikor,már összehangolódtak és vége a "háborúnak" egyszerűen lelép és tovább lép. Az érzések,amiket felszínre hozott Ash-ban összetörte volna a karaktert egy idő után,ha még élne,akkor valószínüleg öngyilkos lenne. Tudom nem gonoszságból csinálta,hanem egyszerűen ilyen a személyisége, kotnyeles.
2020. aug. 14. 19:27
12/23 anonim válasza:
11.vagyok. Mivel nem akarom befolyásolni a meglátásod,szerintem érdemes végignézned az animét. Mindenkinek máshogy tudja értelmezni a cselekvéseket és a személyiségeket. Nekem Eiji negatív karakterként jelenik meg,de lehet neked pozitív lesz. Ha már tudsz alkotni egy biztos véleményt a karakterről,kíváncsi lennék rá.
2020. aug. 14. 19:40
13/23 anonim válasza:
Kérdező, velem is ugyanez:( elspoilereztem véletlenül... Bár én emiatt végül nem tudtam sírni, nedvesedett a szemem pedig nagyon, de valahogy nem sikerült sírni:( Bár őszintén, már az elejétől fogva számítottam rá, csak nem tudtam kitippelni, hogy melyikük lesz az:D
De nagyon szép anime, és az egyik kedvencem lett:)
2020. aug. 15. 21:38
14/23 anonim válasza:
És 11. egyetértek:D
2020. aug. 15. 21:39
15/23 anonim válasza:
(Én is csak az animét láttam)
Őszintén megmondva, Eiji nekem sem az egyik kedvenc karakterem. Viszont a történetszál jól ki van alakítva, sajnos én is kaptam előre az Ash meghal spoilerből, és az utolsó rész végén vártam, hogy mikor hal már meg az a szerencsétlen, és hát mindenre számítottam, csak arra nem (ahogy meghalt) :D
Szerintem van néhány dolog/súlyosabb téma, amit az ember újragondol a végére (nekem legalábbis így volt).
Különben csak én vagyok az aki amikor először meghallotta a címet, full nem ilyen sztorira gondolt? :)
2020. aug. 15. 23:58
16/23 A kérdező kommentje:
15-ös én sem ilyen sztorira gondoltam.
13-as szerintem nekem is ez lesz a végén. Bár mint említettem én már előre kisírtam magam. :(
2020. aug. 16. 14:52
17/23 anonim válasza:
Mi az hogy Eiji idegesítő volt?
1. Ha Eiji nem lett volna, Ash és Skipper már a 2. részben meghalnak.
2. Ash. Ashnek szüksége volt Eijire, Eiji ugyan úgy megmentette Asht, mint Ash Eijit. Eiji nélkül Ash egy teljesen hidegvérű gyilkos lett volna, mert nem volt ki jó útra térítse. Nem is beszélve arról, hogy nem Eiji miatt halt meg Shorter. Nem is Ash miatt. Arthur, Dino stb. Nem hibáztathatjuk emiatt Eijit, neki is annyira fájt Shorter halála, mint Ashnek. Eiji karaktere volt az egyik legfontosabb karakter a történetben.
2020. szept. 12. 21:46
18/23 anonim válasza:
#11 hogy micsoda? nem Eiji akart elmenni Amerikából. Figyelmen kívül hagyja Asht? 11. rész? 13. rész? 22. rész? VÉGIG ASH MELLETT VOLT, TÁMOGATTA SEGÍTETTE. Stop hating on Eiji, csakmert nem volt annyi traumában része, mint Ashnek. Kitartott Ash mellett, és ha olvastátok volna a mangát, tudnátok, hogy Eiji sosem lépett túl Ashen. A haját sem vágatta le, mert Ash hozzáért. 7 év után, még mindig annyira hiányzik neki Ash, mint a kezdetektől. De igen, bántsunk egy olyan karaktert, aki "csak" lelkileg tud támogatni másokat, fizikailag nem.
2020. szept. 12. 21:51
19/23 anonim válasza:
Az előző kettő vagyok, még mindig csak azt tudom mondani, hogy a mangában részletezve van: Ash döntött úgy, hogy meghal. Miután Lao leszúrta, Ő megemlíti, hogy semmi fontos szervét nem találta el, viszont ahelyett, hogy Ő felhívna valakit, 7-8!!!! órán át ült a könyvtárban míg végre elvérzett. Hívhatott volna segítséget, de nem tette, mert 1. tudta hogy csak így lehet igazán szabad 2. azt is, hogyha Eijivel megy Japánba, megint bajba fogja keverni. Ash jobban szerette Eijit az életénél is (khm...19. rész), ezért pedig nem Eiji a hibás. Miért lenne attól Ei minden baj kiváltója, mert feltétel nélkül szerette Asht?
2020. szept. 12. 21:58
20/23 anonim válasza:
Szerintem egy baromi jó anime,érdekes a cselekményszál,a karakterek remekek.Ha jobban belegondolsz,a tragikus vége is egy zseniális befejezés.Ash sohasem félt a haláltól,és konkrétan az utolsó perceiben nyer értelmet az élete.Semmilyen közvetlen szerven nem érte a döfés, effektíve túlélhette volna,ha elmegy a legközelebbi kórhézba, rendelőbe.Ezt találom a legszomorúbbnak.:/.Btw az animében életben marad,csak a mangában hal meg, nézzetek utána:))) Látom hogy felmerült itt egy olyan kérdés,hogy mi történt Eiji- vel miután hazament Japánba.Nos miután meghallotta a hírt,hét év elteltéig nem is beszélt arról a bizonyos napról senkinek,nem sokkal a hét év letelte után visszamegy New Yorkba,lát egy olyan embert aki aki hátulról Ash kiköpött mása, ezért Eijiben azonnal meggyullad a remény lángja,hátha ő az.Termésuetsen amint odarohan az említett emberhez,rájön hogy nem egyezik a két személy.Eiji ettől Nagyon elkeseredik..Éééés innentől már fogalmam sincs,mi történik vele ezután;)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!