Csak nekem jön be az új Eren? Mi a véleményed a Mikasa kinézetéről?
Pont fordítva. Mikasa eddig nem volt kiemelkedő számomra. De a mostani kinézete tetszik, így azért már esélyes, azért csak esélyes mert alapból van egy Waifum Aot-ból de lett még egy.
Évad elején okés volt nekem Eren, na nem a kinézete. De pl: 10. rész nem tetszett, de nem miatta.
Eren igazándiból gyökeresen megváltozik, az tény és való. Kedvelem is meg nem is. Mangát olvastam és olyan tettei lesznek amik nagyon durvák(szerintem), viszont valami alapja van a tetteinek.
Mikasa nem waifu, hanem harcos. Szerintem még így is nagyon gyönyörű, hogy rövid a haja. Nem értem miért kell a külsője miatt izélni. Praktikusabb, hogy rövidebb. A mangába is így van (és Eren kérdezte mindig, hogy miért ilyen hosszú a haja).
Miért baj az ha a Marley-nak szurkolsz? Xd
Már nincsenek ebbe jók, meg semmi ilyesmi. Reineréket elküldte a vezetőség civileket gyilkolászni, a direkt civil gyilkosság háborús bűn, tehát ők nem lehetnek jók. Erre Eren fogta magát, lesz@rva a katonai vezetőséget, fogta magát és elment civileket, követeket, újságírokat gyilkolászni Marley-ba. Ők szerinted jók? Itt már nem igazán van jó oldal kedves 4-es, mindenki eldöntheti kinek szurkol. Én is Marley vagyok inkább. Van egy nép, akiket akaratuk ellenére bármely pillanatban fegyverré lehet alakítani. Beadsz neki egy kis titán gerinc folyadékot és a város közepén fegyverré alakul. Természetes, hogy félnek tőlük az emberek, és inkább elzárják őket a lakosság többi részétől. Most mi lenne ha keverednének? Szó szerint a lakosság minden része egy potencionális bomba lenne, saját magára nézve. Nem azt mondom, hogy jó a Marley-k megoldása, rohadtul nem az, de kellet találniuk egy megoldást és ezt sikerült nekik.
A kérdésre is válaszolva: Ereh nagyon badass-en néz ki, de mindemelett (szerintem) ott van a szemében az örület is. Mikasa pedig nem azért néz ki rosszul mert rövid a haja, hanem mert olyan felső teste és arccsontozata van, mint a JoJo-ban néhány karakternek. Egyébként a Bluray kiadásban Mikasa új külsőt fog kapni, szóval emiatt nem izgulok, meg nézhetetlen sem lett tőle az anime.
Azon csodálkozok, hogy Pixis-en nem akadt ki senki xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!