Csak nekem jön be az új Eren? Mi a véleményed a Mikasa kinézetéről?
Sosem értettem, hogy miért utálják a szüzek Mikasa kinézetét. Ő, mindenek előtt, egy katona, aki jelenleg háborút vív.
Ha olyan animét akartok nézni, amiben úgy harcolnak a nők, hogy ki van a tőgyük, akkor ajánlom bármelyik shounen animét fanservice-szel.
De, amúgy tetszik Eren jellemfejlődése. Mindig is volt egy ilyen kattant hajlama, csak senki nem vette észre, lol.
A rövid haj egyből fiús kinézettel egyenlő? Semmi baj sincs Mikasa új kinézetével, azt is elfeljtetted, hogy más studió animálja az animét így természetesen, hogy kicsit másabban fog ki nézni.
Ha te komolyan a kinézetek miatt nézed az Aot-ot akkor nagyon sajnállak.
Képzeld el, hogy keresztül mész ugyanazon, mint Mikasa. A szüleid megölik, és az életedbe lép egy fontos ember (Eren), akivel együtt éltél, akire vigyáztál, akire rááldoztad a mentális egészséged, majd eltűnik, és mire visszatérsz hozzá, már szinte teljesen elvesztetted, és civileket meg gyerekeket gyilkolászik - ugyanazt csinálja, amit Reinerék tettek, amitől rettegtek.
Eren konkrétan elveszett, és ebből már nincs visszaút. De Mikasa mindvégig mellette áll ki, egész végig ezt a terhet cipeli... mert Eren mentette meg anno, ő motiválta a túlélésre
Mikasa érettebb lett, és fáradt ettől az egésztől - csakúgy mint a többiek
Úristen, valaki aki egész életében úgy erősített és harcolt mint egy katona, most TÉNYLEG úgy néz ki, mint egy harcos :oo xd
én őszintén sajnállak.. neked tényleg csak ennyi ragad meg a karakterekből.. a külső. De ne aggódj! Rengeteg anime van még, írd be a keresőbe az igényeid, biztosra veszem, hogy találni fogsz számodra megfelelőt <3
Ezt a kérdezőnek küldöm és minden olyannak aki azt állítja, hogy Mikasa ‘túlságosan’ kigyúrta magát a 4. évadra: [link]
Ez az OVA még a 4. évad előtt készült ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!