Véléményed szerint ki a legerősebb anime szereplő és miért az eddig látottak közül?
Ez egy nagyon vitás téma,sokan ragaszkodnak ahozz,hogy nekik a véleményük a helyes és,ha te mást mondassz akkor már “kamu anime fan vagy”. Egyértelműen csak azok az elfogult animések rendelkeznek ilyen mentalitással.
Mellesleg szerintem Saiki,elég sok animét láttam és szerintem ő egy nagyon erős karakter,főleg,hogy nem is használja az egész erejét,mert veszélyes a földre és társaira nézve.
Zeno
1 csettintéssel eltörli az univerzumokat
A "ki a legerősebb" kérdésekre ott vannak ezek az oldalak:
A legerősebb animekarakter akit én ismerek meg a Rémálmok hercege (Slayers)
1-A egy olyan skálán, amin a maximum a 0, az átlag ember 10-B, a bolygópusztító szint meg az 5-B-vel kezdődik.
Amúgy az animék közti legerősebb biztos nem egy nagyon híres főszereplő, mert az ritkán szokott világteremtő (isten szerű entitás) karakter lenni. A Dragon Ball-ban pl Zeno elpusztított x dimenziót csak úgy, minden féle erőlködés nélkül. (Ő amúgy "csak" 2-C)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!