Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van olyan anime, ami megérdeme...

Van olyan anime, ami megérdemelné a hype-ot?

Figyelt kérdés

2021. febr. 23. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"arra amire te is idolos és értelmetlen animékre"

Nem feltétlenül értelmetlen, max nem az ízléses. A legújabb LoveLive is viszonylag jó lett, pedig az is idol-os.

"az hogy valami valahol 7-8 pontra van emelve az nem jelenti hogy jó! ezt neked kellene tudni a legjobban"

Nem lesz garantáltan jó, cska az kell kb., hogy azt lehessen mondani, hogy tisztában vagy azzal, ami az adott season-ben történt. A 7 feletti animékről készülnek elsősorban meme-ek, maradnak fenn valamilyen okból.

Nyilván van kivétel, de az ritka, ami alacsonyabb pontszámmal marad fenn (school days, ex-arm).

"itt a 2004-es lista nézd meg mik is ezek!"

tekintve, hogy 2008-2010-től mondod, hogy milyen sokat láttál, így ez annyira nem releváns.

Mellesleg lehet, hogy utólag nem mondod nagy címeknek, de akkoriban ezek nem voltak olyan névtelenek. Jó pár neves studió van a készítők közt, ha megnézed, madhouse, sunrise, studio deen.

Illetve ahogy mondtam, vannak filmek ova-k, amik szintén fontosak.

"látottak alapján nagyon utána néztél a dolgoknak túlságosan is"

Ezt úgy mondod, mintha nekem órákba tellett volna kigyűjteni ezt a pár adatot.

Az a komment pár perc alatt készült, mivel elég sok minden triviális. Úgy, hogy én már jó ideje próbálok minden fontos animét megnézni egy season-ben, elég egyértelmű volt, hogy mi a probléma a kommenteddel.

2021. febr. 24. 23:48
 12/12 anonim ***** válasza:
hát egészségedre csak ezt tudom írni erre :"D
2021. febr. 25. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!