Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha egy Tailed Beast meghal,...

Ha egy Tailed Beast meghal, akkor a Tízfarkút többé nem lehet megidézni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 22. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudnak meghalni, nem állatok.
2021. febr. 22. 23:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor rossz hírem van számodra.
2021. febr. 23. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Miért kell hülyének lenni? Elég csak a bijuuk chakrájának egy kis része! Nezted te a narutot vagy csak facen meg nezen nézel dolgokat?!
2021. febr. 23. 04:42
 4/5 anonim ***** válasza:

meg "halni" megtudnak de nem nevezhető az halálnak! igaz a szerves bijuuk véreznek és ketté is lehet őket vágni de ekkor csak a chakrájuk szét szóródik és újra egyesül valahol máshol ez lehet 1 év de akár 50 év is de szerintem ilyen 10-20 év körül lehet mert ha 30 évnél több lenne akkor ezt használnák a ninják nem pedig a jichurikiket (amíg csak élnek!) és nem nem tudják használni az erejüket bee egy kivételes eset volt és lehetséges hogy yugito is (habár fele annyira mint bee) sőt az egész történelem során bee volt az első aki ilyen mértékben képes volt irányítani persze közre játszik az is hogy gyuki-nak nem volt olyan utálata és már nagyon meg unta az örökös harcot

a lényeg a bijuuk újjáélednek egy idő után a 10 farkuhoz meg elég a bijuuk egy része! pl obito a 8 farkú 1 farkát használta csak és a 9 farkúnak is csak egy részét)

sőt naruto igazából egy hamis 10 farkú hordozója mert mindegyik bijuunak egy részét magában tárolja és csak kurama tudata és teljes része van bent de azok a chakrák összeolvadt narutoban

2021. febr. 23. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom miért kérdezed ezt, és nem tudom hogy végleges e, de agyf*szt kaptam amikor olvastam a legutóbbi chapter-t.
2021. febr. 24. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!