Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van olyan anime, ami megérdeme...

Van olyan anime, ami megérdemelné a hype-ot?

Figyelt kérdés

2021. febr. 23. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Van.
2021. febr. 23. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
37%

berserk...

death note (régen hypelt most meg alapműveltség...)

az attack on titan tényleg megérdemli a hype-ot nagy kár hogy a studió habár a beszélgetős részeknél jó munkát végez de a harcoknál nagyon rosszat!

fate zero (nem hype-olt szintén csak alapműveltség)

a hype-olt animék 90% rosszak mert az anime szüzek csinálják akiknek az volt az első vagy a 10. anime...

én szinte láttam minden animét 2008-2010-től! ami nagy szó! (max az ilyen kislányoknak készülteket nem de ami akció horror comedy fantasy vagy csak iskolai azokat mind láttam szinte) számolni nem érdemes mert valahol 300+ körül van...

2021. febr. 23. 21:33
 3/12 anonim válasza:
43%
Yuragi-sou no Yuuna-san
2021. febr. 23. 23:08
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

"én szinte láttam minden animét 2008-2010-től! ami nagy szó! [...] számolni nem érdemes mert valahol 300+ körül van..."

Nagy szó lenne, ha igaz lenne.

Évente átlagosan több, mint 100 anime jön ki, nagyjából évente 50 van, ami említésre méltó, így mégha csak ezeket nézted volna meg, akkor is 6 évről beszélnénk.

Ha te tényleg mindent láttál volna 2008-2010-től, akkor olyan 1000-1200 animéről beszélnénk.

Én tartok 450 animénél és nagy jó indulattal tudom azt mondani, hogy az elmúlt 3 év említésre méltó animéit láttam, azelőtt pedig inkább csak a nagyobb címeket.

Nagyon nehéz minden fontos animével up-to-date-nek lenni.

2021. febr. 24. 01:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Van. Pl. Mushishi,Dorohedoro,Gintama,Back Street Girls,Danshi Kokosei no Nichijou,K project,Kekkai sensen,Mekakucity Actros,My Roomate is a Cat,Cowboy Bepop..

A hypot kiérdemelnék,de örülök,hogy nincs akkora. Kicsit szétcseszné az élményt,hogy valami eredetit nézek és ráadásul a toxic fandom is sok mindenbe rondított már bele. Meg aminek nagy a fénye,annak van árnyéka is és nem szeretném,ha olyan értelmetlen indokokkal kapnák az ellenszenvet, hogy "utálom,mert hypolt".(Tényleg olvastam már ilyet, nem egy helyen.)

2021. febr. 24. 01:58
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

4-es a varázs szó a szinte! ":D

és 300+ írtam mert felesleges számolni...

a nagyobb címek mind meg vannak meg jó néhány trash is...

értelem szerűen a kisgyerekeknek készülteket ne nézzünk mert bizony azokból is jönnek ki havonta 10 (itt most az 1-10 éves korosztályt mondom)

a kislányos animékből is jönnek ki havonta 4...

amik kijönnek havonta az azért átlagosan 8 ebből 1 lányoknak további 1 vagy 2 az folytatás

szóval marad 6-7 átlagban azaz nagyjából megegyezik azzal amit mondtál

ebből a nézhető kategoria igen úgy 50 a jó kategoria meg 20... a tényleg jó meg 5-6...

de számold azt is hogy régebben nem jött ki ennyi anime mint most! amióta a big3 "eltűnt" (amikor még ment bleach naruto one piece együtt) sőt az animék igazán 2012-2013 fele kezdtek felvirágozni...

akkor jobban meg válogatták mit is fognak megcsinálni mert kevesebb volt a keret...

igen még a mecha az ami nem volt meg mert nem az én világom... de abból is kijön évente 5-6

2021. febr. 24. 02:26
 7/12 anonim ***** válasza:

"és 300+ írtam mert felesleges számolni"

A plusz az nem jelent nagyságrendbeli különbséget.

"havonta"

Feltételezem, hogy season-re gondoltál és nem hónapra, mivel úgy pont nem jön ki a számításod. 6 anime*12 hónap*10 év = 720 anime minimum, de maximum: 7 anime*12 hónap*12 év = 1008, ami az én számításomhoz áll közel.

"amik kijönnek havonta az azért átlagosan 8 ebből 1 lányoknak további 1 vagy 2 az folytatás"

Az a helyzet, hogy nem igaz. 6-7 anime csak az, ami kimagasló és még csak nem is átlagos.

Felcsaptam random egy season-t MAL-on. 7 anime, ami 8 pont feletti, de ezenkívül vannak nagy címek, amik 7 pont felettiek, de 8 alattiak.

Amúgy azért emrt lányoknak jön ki még nem lesz rossz, így max azt fogadom el, ha az unalmas, klisés idol cuccokról beszélünk. Egy Fruits Basket (2019), ami szintén lányoknak szól egy kifejezetten jó, kötelező darab.

"szóval marad 6-7 átlagban azaz nagyjából megegyezik azzal amit mondtál"

Nem, egyáltalán nem illik ahhoz, amit mondtam. A te számításod szerint, ha tényleg season-ra gondoltál, ami logikus, akkor 24-27 az, ami a számításaid alapján kijön egy évre.

Az én számításból pedig season-önként 12 jön ki átlagosan (amivel simán lehet, hogy alálőttem).

Átszámolva pedig ebből a random felcsapott season-ből legalább 18 animét kellett volna látnod, hogy azt tudjam mondani, hogy igen, ezt a season-t kivégezted.

"sőt az animék igazán 2012-2013 fele kezdtek felvirágozni."

Jó, ez megint nem igaz. 2004-től kezdve minden évben 100 feletti számról beszélünk (kivéve 2010-ben, akkor csak 88). 2003-ban volt 93, és előtte beszélhetünk kevésről.

2012-től kezdve mentünk ilyen 130+ környékére.

Nyugodtan tekintsd meg te is:

[link]

És ezek csak sorozatok, szóval a filmek, OVA-k benne sincsenek.

"akkor jobban meg válogatták mit is fognak megcsinálni mert kevesebb volt a keret."

Ez a korszak, amiről te beszélsz az az, amikor a még nem igazán importálták az animét. A linken látható, hogy a 2000-es évek előtt rendszeres volt a 20-30 körül sorozat szám.

2021. febr. 24. 04:12
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

"sőt az animék igazán 2012-2013 fele kezdtek felvirágozni."

Ez csak a 2000 után születtek fejében létezik.. Előttetek is létezett az univerzum, csak szólok.

2021. febr. 24. 10:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Na, a kétpipás gyerek, aki mindenhez IS ért, itt is megjelent osztani a (nem létező) észt
2021. febr. 24. 11:37
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

8-as nem vagy 2000 utáni... :S

7-es este volt fáradt voltam de te jó sokáig fent vagy most tisztább a fejem

fruit basket nem erre gondoltam arra amire te is idolos és értelmetlen animékre

lehet hogy kijön 100 de azok nem rekinthető animéknek mert ha megnézed a fele a kisgyerekeknek készült mesék a másik az idolos és mecha cuccok (mechaból is van jó)

az hogy valami valahol 7-8 pontra van emelve az nem jelenti hogy jó! ezt neked kellene tudni a legjobban

itt a 2004-es lista nézd meg mik is ezek!

[link]

van ott jópár 3 perces animék is....

a többivel egyetértek hogy elszámoltam magam de az hogy tényleg kiírtam hogy szinte és te azon vagy fennakadva na az csak kötekedés...!

300+ ot is írtam mert nem számoltam... az hogy a + mennyi vagy nem megint kötekedés...

de tudod mit legyen igazad a látottak alapján nagyon utána néztél a dolgoknak túlságosan is szóval valami nagyon zavarhatja a csőrödet egy anonim oldalon... hát oké

2021. febr. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!