Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bleach rajongók! Ha választhat...

Bleach rajongók! Ha választhatnátok halálisteni/arrancar erőt milyen képességi lennének a zanpakutotoknak (lélekölőkardotoknak), illetve hogy néznének ki shikai és bankai formában?

Figyelt kérdés

azért teszem fel ezt a kérdést mert remélem nem csak én vagyok ilyen gyík hogy szeretem beleképzelni magam egy adott anime univerzumába XD

Ha van más anime amivel jobban tudtok azonosulni azokat a válaszokat is várom sok szeretettel :3

2021. febr. 23. 13:48
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
jah meg persze mi lenne a kard neve :)
2021. febr. 23. 13:57
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

hát konkrétan felesleges mert bármilyen erőt bármilyen formát lehet választani mert az univerzumnak nincsenek határai

pl vannak olyan zanpakutok amik erő alapuak min ichigo kenpachi renji stb

vannak elementálisak toshiro isshin a főkapitány rukia

vannak kido azaz mágia alapuak ez azt jelenti hogy több fajta kido képességgel bírnak pl urahara ukitake byakuya

és vannak speciális effektűek is pl shinji aizen sui-feng

2021. febr. 23. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
konkrétan ez most olyan lenne mint a naruto hogy milyen fajta chakrátok lenne
2021. febr. 23. 15:28
 4/14 A kérdező kommentje:

a válasznak sincs sok értelme mivel tisztában vagyok ezekkel amit leírtál de azért köszi :)

azt kérdeztem ki mivel tudna azonosulni nem az hogy lehet e végtelen számú lehetőség :)

2021. febr. 23. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Nekem anno 12 évesen volt egy saját kitalált lélekölőkardom.

Neve: Deico (Addig ragoztam Draco nevét (Sárkányszív), míg ez lett. :D Mindenképp valami sárkányhoz köthető nevet akartam, azért abból indultam ki)

Shikai: más shikaiának vagy bankaiának lemásolása

Bankai: a zanpakuto szellem megidézése (úgy ahogy a 230. rész körül vannak) (Kinézetileg világos bőrű, hosszú fekete hajú csaj, olyan maszkkal ami Kakashinak van a Narutóbal / keleti sárkány. Mert annyira "másoló" hogy bizonyos keretek közt alakváltó is.)

Le is rajzoltam a kardot minden alakban (mert mivel másoló típúsú kard, fegyvereket is le tud másolni :) )

[link]

(+ egy olyan "karika", ami Shigurének van a Yu Yu Hakushoban, csak arról nincs képem most telefonon)

2021. febr. 23. 15:33
 6/14 A kérdező kommentje:
csak egy laza rajongói beszélgetést szerettem volna kezdeményezni de számítottam rá hogy lesz aki belerondít a túl komoly stílusával :)
2021. febr. 23. 15:34
 7/14 A kérdező kommentje:
5/6 köszönöm a válaszod :)
2021. febr. 23. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Meg még annyi, hogy 12 évesen bankaiom még nem volt. Azt kb 15 évesen találhattam ki. (Akkor rajzoltam is le a kardot)
2021. febr. 23. 15:37
 9/14 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező nem kell megsértődni -.-“ csak annyit írtam hogy elég nehéz azonosulni a kérdéseddel mert bármi lehetséges nincsenek korlátozások szabályok

De ha mindenképp ragaszkodni akarunk akkor

1. Mindenképp japan neveket kell kitalálni mivel abszolut nem használnak angol és kitalált neveket a shinigamik

Ha hollow vagy arrancar erőt akarsz akkor spanyol nevet kell használni (akkor már legyen bleach a bleach ne pedig zagyvaság összevisszaság...)

A quincy erőknél német nyelvet

A fullbringnél pedig inkább angolt kell használni

2021. febr. 23. 16:30
 10/14 A kérdező kommentje:

ennyire komolyan nem gondoltam venni mindenki olyan nyelven írja le ahogy akarja

de köszönöm ezekkel is tisztában voltam minek milyen nyelvű neve van a sorozatban :)

2021. febr. 23. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!