Berserk anime folytatás valamilyen formában van magyarul?
Magyarul nem tudom van-e.
A 2016-os Berserk az 1997-es folytatása, tehát mint egy 2.évad.
Mivel a történet már sokat előrehaladt és már minden hónapban új manga fejezetet kapunk, így szerintem és remélem is, hogy nem fogják abbahagyni, mint az 1997-est.
A manga 6 kötetnél tart magyar kiadásban, nincs fanfordítás ami továbbviszi (én sokáig gondolkodtam hogy fordítom, de egyedül túl nagy project, kellene szerkesztõ hozzá)
Szóval jelen pillanatban nincs módod rá, hogy magyarul folytasd a sztorit, a 2016os animén kívül (amitõl ezennel óva intelek, hatalmas katyvasz, gagyi, olcsó megoldásokkal. Nem méltó a Berserk névhez).
Ja, igen az új anime az az Eclipse után játszódik már, a filmtrilógia és a sorozatban történtek (Golden Age) után.
De rosszul járnál ha megnéznéd. Én elmesélem neked pü-ben a Conviction Arc-ot, azzal is jobban járnál :D
A 2016-os grafikáját 1-2 rész után meglehet szokni, bár tényleg nem a legjobb megoldás...
A történetvezetése pedig szerintem azért katyvasz, mert csak úgy minden felvezetés/bemutatás nélkül benne van a Demon Child és Skull Knight, plusz nagyon gyorsan akarnak haladni az animével, így sok részt rövidre fognak vagy kihagynak a mangából.
De ezek ellenére nézhető.
Az új Berserknek (de rosszul esik ezt leírni arra a szarra), nem a vizualitás az egyetlen problémája, minden téren elvérzik. Irigyellek egyébként, hogy azt a fostenger látványt te meg bírtad szokni.
Egyébként teljesen várható volt, hogy egy kupacs gané lesz. A stúdió amit megbíztak vele semmi értelmeset nem tett még le az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!