Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit utálsz a legjobban az...

Mit utálsz a legjobban az animékben?

Figyelt kérdés

2021. febr. 18. 22:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok.

Én is le lettem pontozva, mert én sem bírom a közösséget. És nem, nem külön téma.

1. A közösség határozza meg, merre megy az adott iparág. Ha a közösség idióta, és neki sulis, ecchi faszkodás kell nyomorék főszereplővel és egy háremmel, amiben mindenki megtalálja a kedvére való nőt magának, akkor a legyártott animék nagyrésze ilyen lesz (ez egy példa, be lehet helyetesíteni ide a legnépszerűbb három sablont).

Minden eladásra készül, és minden stúdió a piacnak próbál megfelelni. És mivel a piac nagyrésze nekem nem szimpatikus, ezért kevesebb számomra szinpatikus anime készül, és ami jó lehetne is szar lesz.

Példa: Tsutomu Nihei. A Blame rajzolása zseniális. Aztán változtak az igények, azóta cuki karaktereket és ecchit rajzol.

2. Nem lehet érdemlegesen beszélni senkivel a témában. Ha szeretek valamit, szeretek utána olvasni, megosztani másokkal a véleményem, vagy épp ajánlásokat kérni.

Ez nekem teljesen hozzá tartozik az animékhez (vagy könyvekhez, filmekhez, játékokhoz, legyen bármi). Ez animék esetében teljes mértékben lehetetlen.

Mindenki halálosan megsértődik, ha éppen valaki nem ért vele egyet. És ezt a fajta sértődöttséget, kicsinyességet, gyűlölködést semmilyen más szubkulturánál nem tapasztaltam.

Ez a viselkedés kizár minden érdemi eszmecserét, és ez egy igen nagy oka annak, hogy nem is akarok animékkel foglalkozni.

Példa: itt is le lettem pontozva, pedig csak a kérdésre válaszoltam, rögtön besértődött valaki. Persze lehet magyarázkodni, hogy azért, mert nem a kérdésre válaszoltam. De, arra.

De ha éppen egy kérdésnél nem a imádtam a Narutot vagy Attack on Titant, le lettem pontozva. Ajánlok valamit, amit a többség nem szeret? Igen, le vagyok pontozva. Ajánlást szeretnék, ami nem Naruto vagy AoT? Igen, el vagyok zavarva az anyámba. (Igen, megtörtént esetek.)

Szóval nem, nem külön téma a közösség. És a kérdés amúgy ebből a szempontból nem egyértelmű, teljesen jó válaszok ezek is.

2021. febr. 23. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!