Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit utálsz a legjobban az...

Mit utálsz a legjobban az animékben?

Figyelt kérdés

2021. febr. 18. 22:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%

"A közösségét. Mo.-on pl. kifejezetten idióta a többség, aki animét néz. Szerintem külföldön is, de a nemzetközi közösségekből kevesebbet látok még."

Valóban a külföldi közösségben is legalább ugyanolyan arányban az idióták vannak többségben, csak az a nem mindegy, hogy egy 9 milliós ország néhány ezres közösségéből kell megtalálnod a pár tucat értelmes rajongót, vagy egy több tíz vagy akár 1-2 százmilliós országból a több százezres vagy akár milliós nagyságrendű közösségből a több ezret vagy tízezret.

Az arányok lehetnek ugyanazok, de 20 ezer minőségi animekedvelő online aktivitása akkor is nagyobb lesz, mint mondjuk 200-é. És a gazdasági ereje is, ha ezt az online aktivitást támogatniuk kell.

2021. febr. 20. 06:23
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az a bajom az animékkel,hogy sokszor rövid ideig tartanak. 13 meg 14 részes animéket egy nap alatt kinézem. Meg ha össze sűrítik az egészet,mondjuk 1 évadot csak 1 részbe tesznek bele,kihagyva egy csomó mindent
2021. febr. 20. 13:44
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
azt hogy léteznek
2021. febr. 20. 23:26
 24/31 anonim ***** válasza:
66%

#19-es vagyok.

Azért lettem lepontozva, mert mindenki magára ismert? :DDD

Más oka nem nagyon lehet, hisz a kérdésre válaszoltam. Sőt, még viccet is írtam.

2021. febr. 21. 04:19
 25/31 A kérdező kommentje:
Én egyet értek abban, hogy a többség idióta, mert az emberek többsége idióta. Egy műfaj nem válogatja meg az embereit, sajna fordítva.
2021. febr. 21. 10:43
 26/31 anonim ***** válasza:
55%
Azért lettél lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál. A kérdés, hogy mit nem szeretünk az ANIMÉKBEN. A közössége külön téma.
2021. febr. 21. 12:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Én azt amikor az eredeti mangához/visualnovelhez/light novelben képest kihagynak részeket hogy rövidebb legyen pl yakusoku no neverland második évad

Vagy csak az elejét adják le, vedd meg a light novelt a bookwalkerről ha érdekel pl no game no life

És a sok cenzúrát, sajnos mára túl nagy anime piac lett Kína és ilyen szempontból a nyugati platformok is egyre rosszabbak a feminácik miatt ... ezzel együtt a kínai anime cenzúra meg inkább enyhül lásd a genshin impact kínai anime játék ahhoz képest elég merész dolgok vannak benne.

2021. febr. 21. 13:09
 28/31 anonim ***** válasza:

A nyafogó, kényes ecchi lányokat.

A fogyatékos "öröm lány" anyákat.

A sokaknak kedvelt lány, fiú karakterek. Lásd - - - - - >Mikasa, Levi, Todoroki

Az eröltetett poénokat.

Az ilyen magának való karaktereket akik meg se szólalnak de ők a legmenőbbek.

Ha nagyon ignorálnak egy olyan karaktert/mellékszereplőt aki jobb lenne a fő szereplőnél.

2021. febr. 21. 14:46
 29/31 anonim ***** válasza:
A tsundere, nyafi libakat!
2021. febr. 21. 18:24
 30/31 anonim ***** válasza:
13%

"Azért lettél lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál. A kérdés, hogy mit nem szeretünk az ANIMÉKBEN. A közössége külön téma."

Az nem lehet külön téma, ami vele jár.

Olyan mintha azt mondanád, hogy az külön téma, ahogy promozzák, miközben nem, mivel anime nélkül nem létezne a promója. Ahogy anime nélkül nem létezne az anime közössége. Így közvetetten vele jár.

2021. febr. 21. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!