"A közösségét. Mo.-on pl. kifejezetten idióta a többség, aki animét néz. Szerintem külföldön is, de a nemzetközi közösségekből kevesebbet látok még."
Valóban a külföldi közösségben is legalább ugyanolyan arányban az idióták vannak többségben, csak az a nem mindegy, hogy egy 9 milliós ország néhány ezres közösségéből kell megtalálnod a pár tucat értelmes rajongót, vagy egy több tíz vagy akár 1-2 százmilliós országból a több százezres vagy akár milliós nagyságrendű közösségből a több ezret vagy tízezret.
Az arányok lehetnek ugyanazok, de 20 ezer minőségi animekedvelő online aktivitása akkor is nagyobb lesz, mint mondjuk 200-é. És a gazdasági ereje is, ha ezt az online aktivitást támogatniuk kell.
#19-es vagyok.
Azért lettem lepontozva, mert mindenki magára ismert? :DDD
Más oka nem nagyon lehet, hisz a kérdésre válaszoltam. Sőt, még viccet is írtam.
Én azt amikor az eredeti mangához/visualnovelhez/light novelben képest kihagynak részeket hogy rövidebb legyen pl yakusoku no neverland második évad
Vagy csak az elejét adják le, vedd meg a light novelt a bookwalkerről ha érdekel pl no game no life
És a sok cenzúrát, sajnos mára túl nagy anime piac lett Kína és ilyen szempontból a nyugati platformok is egyre rosszabbak a feminácik miatt ... ezzel együtt a kínai anime cenzúra meg inkább enyhül lásd a genshin impact kínai anime játék ahhoz képest elég merész dolgok vannak benne.
A nyafogó, kényes ecchi lányokat.
A fogyatékos "öröm lány" anyákat.
A sokaknak kedvelt lány, fiú karakterek. Lásd - - - - - >Mikasa, Levi, Todoroki
Az eröltetett poénokat.
Az ilyen magának való karaktereket akik meg se szólalnak de ők a legmenőbbek.
Ha nagyon ignorálnak egy olyan karaktert/mellékszereplőt aki jobb lenne a fő szereplőnél.
"Azért lettél lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál. A kérdés, hogy mit nem szeretünk az ANIMÉKBEN. A közössége külön téma."
Az nem lehet külön téma, ami vele jár.
Olyan mintha azt mondanád, hogy az külön téma, ahogy promozzák, miközben nem, mivel anime nélkül nem létezne a promója. Ahogy anime nélkül nem létezne az anime közössége. Így közvetetten vele jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!