CGI
A pióca karaktereket értsd: rámászik a szereplőre,féltékenykedik stb.
Főnökösködő lànyokat
a csöndes,halk,kedves lànyokat és pasikat
A szemüveges lányok,szemüvege(nem tudom miért)
A shippek és ha összejön két karaker(nagyon kivételes esetekben fogadom el)
Befejezetlen vagy túlnyújtott
Ha férfi karakternek női hangja van
Amikor az értelmetlen tettét a karakternek,valami óriási világmegváltónak próbálják bemagyarázni.
Az ecchi és hárem sablonokat
A értelmetlenül mértéktelen erőszakot
Fillerek, a sok tök egyforma sorozat. Emlékszem, régebben (2010, 2011) mindig vártam, hogy milyen új, elgondolkodtató, esetleg humoros anime jön ki, most meg a többség egykaptafa, vagy hárem vagy iskolás hárem.
Ami még zavar, amikor a háttér nincs meganimálva, tehát nem mozognak a háttérben a szereplők, a szökőkút, ilyesmi.
- fillerek / túl sok visszaemlékezés
- logikátlan cselekedetek
- főnökösködő / társaival állandóan agresszív női karakterek
- állandó ordibálás
- indokolatlanul elnyújtott jelenetek
Ecchi, hárem sablon. Főleg, ha indokolatlanul tolják bele az epizódokba.
A túl sok szexuális célzatú poén, ha nincs helye.
Rossz történetvezetés, vagy érdektelen karakterek.
Ronda CGI. Néha sikerül szépen megcsinálni, vagy úgy, hogy ne legyen feltűnő, de az esetek nagy részében...
A rajongótábort.
És sokszor a dizájnt.
A közösségét. Mo.-on pl. kifejezetten idióta a többség, aki animét néz. Szerintem külföldön is, de a nemzetközi közösségekből kevesebbet látok még.
"Csak egy sima Slice of life-ot szeretnék nézni de valahogyan mindig előkerül a női felső test vagy pedig szoknyák libbennek fel."
Ez előbbit beszéld meg darwinnal, mert az evolúció hozzá kötődik, az utóbbit meg Newton-nal, mert a gravitációról ő "tehet". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!