A [AS & BBFT] Shounen Maid nevű animében a gyerek az fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
Elég fiús beütése van, de megy benne egy "romantika(?)" szál vagy nem is tudom és néha cuki is. Teljesen nem tudom felfogni, hogy melyik, mivel tényleg a hajszál vékony a különbség. Köszönöm szépen.2021. jan. 28. 11:02
A kérdező szavazást indított:
fiú
lány
nem tudom én se eldönteni
malteros lapát
5 szavazat
1/5 anonim válasza:
Az az anime címe, hogy "fiú cseléd". Mit gondolsz?
2/5 A kérdező kommentje:
a shounen az fiut jelent? Az inkább a Otokonoko nem?
2021. jan. 28. 11:21
3/5 anonim válasza:
Mindkettő fiút jelent. A shounen kifejezetten 6 és 18 év közötti fiút jelent (bár az anime műfaj esetében 12-18 éves fiúknak szánják a shounen animéket). Az otoko-no-ko fiúgyermeket jelent, amit egy kisbabára és egy kamaszra is ugyanúgy használhatsz.
4/5 A kérdező kommentje:
ÉRTEM! Köszönöm szépen a választ! Sokat segítettél.^^ ༼ つ ◕_◕ ༽つ
2021. jan. 28. 12:02
5/5 anonim válasza:
Amúgy az [AS & BBFT] nem a cím része. Csak a fordítócsapat "aláírta" a feltöltést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!