Melyik light novel-t olvassam?
Figyelt kérdés
Beszereztem pár light novelt olyan animékhez, amiket már láttam, de nem tudom, melyikkel kezdjem az olvasást. Melyik hasonlít leginkább az animére, melyik tetszett nektek a legjobban?2020. dec. 29. 16:13
A kérdező szavazást indított:
Naruto (Shiden, Hiden, Family story)
Death Note
Bleach
Full Metal Panic
Slayers
My Hero Academia
25 szavazat
1/5 anonim válasza:
Slayers, vagy FMP. Mindkettőnek van magyar fordítása is Animeaddicts-en. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Angolul tervezem, így nem érdekel van-e magyar fordítása, csak az, hogy az animéjére hasonlítson.
2020. dec. 29. 17:26
3/5 anonim válasza:
Ezek közül maximum az FMP hasonlít az animére. Amúgy az FMP-n és a Slayers-en kívül a többi light novel a mangából/animéből készült. Tehát nem a light novel volt az alap a többinél, hanem a manga.
4/5 anonim válasza:
Azt amelyikben a félénk diák kislány, és a szigorú, rideg földrajztanár úr között kialakul egy egyoldalú szerelem.
És végül erőszakba torkoll.
A kislány elveszi a férfi aná1is szüzességét egy felcsatolható, legkevésbé sem mondható kemény, merev műfa...
5/5 anonim válasza:
Ohh véletlenül elküldtem! 😁
De.. ti gondoltátok volna, hogy a tinédzser kislány fog erőszakot tenni ?
Én nagyon meglepődtem!
Bizony...
Nem számítottam rá.
(Olvasás közben fel is állt kicsit 🙃🙃🙃)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!