L vagy Light? Nektek ki a szimpibb?
Light a szimpatikusabb.
A karakter óriási hatással volt az én szemelyiségemre is, pozitív irányban, mert igyekeztem azon ismertetőit észrevenni, amiből tanulhatok: célkitűzés, szorgalom, logikus gondolkodás, bizalmatlanság, elegáns öltözködés.
Light számomra az animetörtenelem egyik legnagyobb alakja. A történet végén mintha csak Szókratész mondott volna védőbeszédet, olyan jól érvelt. Nagy igazságokat mondott ki, jó társadalomkririkát fogalmazott meg.
Ő olyan szereplő volt, akinek erős, tekintélytparancsoló kisugárzása volt. Bárki bizalmát el tudta nyerni, de ő mindenkivel szemben szkeptikus volt.
Sajnos a történet végére mentálisan összeomlott, ami szerintem elkerülhetetlen volt. Light-nak nem voltak társai, akik pontosan megértették volna őt. Inkább hódolói voltak, akik inkább a céljait értették meg, de őt, mint embert nem. Túl sokat vállalt magára, és ezt a terhet nem bírta egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!