Ha Kira - Jagami Light - létezne, támogatnád a tevékenységét vagy sem?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 18:54
1/7 anonim válasza:
Nem. Ezért állították le a halálbüntetéseket. A halált nem lehet visszavonni ,de a fogságot igen és nincs ember aki tökéletesen biztosra meg tudná mondani valaki bűnösségét. Illetve számomra teljesen irreálisnak tűnik, hogy egy emberi lényre rá lehetne bízni valami ennyire súlyos döntést.
Ettől függetlenül imádom lightot uwu.
2/7 anonim válasza:
Én támogatnám. Egyetértek a céljával és tudom is, hogy áldozatokkal jár.
3/7 anonim válasza:
Ha a dúsgazdag elitre és korrupt politikusokra szállna rá, nem pedig piti bűnözőkre, azon még elgondolkodnék, de így nem támogatom.
4/7 anonim válasza:
Nem támogatnám. Annak ellenére, hogy mennyire intelligensnek állították be, a nárcizmusa miatt eszetlenül férresiklott a gondolkodása pedig nagyon kisstílű volt. Én jobban csinálnám.
5/7 anonim válasza:
A céljaival egyetértek, a módszereivel viszont nem minden esetben. A gyilkosokat, erőszaktevőket, pedofilokat és hasonló emberi szennyeket én is simán a bitófára küldeném.
6/7 anonim válasza:
Mivel ő maga nem tudta eldönteni, hogy ki bűnös és ki nem, hanem másokra kellett hagyatkoznia, így nem. Számos esetben volt téves ítélet, néhánynál fogtam a fejem, mennyire félresiklott és dilettáns volt a nyomozás és a per, amikor hamisítottak nyomat vagy eskü alatt hazudtak.
Miután kiderülne, hogy valaki ilyenre képes, megszaporodnának az érdekből elítéltek számai, akiket direkt vele akarnának megöletni.
7/7 anonim válasza:
Nem. A japán élő szereplős verzióban Light apjának volt egy erős érve ami az animében nem szerepelt, mégpedig az a tény hogy a jogrendszerünket mi mint társadalom hozzuk létre generációk tapasztalata alapján, szimplán megölni mindenkit nem hoz igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!