Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime iránti rajongás?

Anime iránti rajongás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A fő kérdésem az lenne ,hogy mi vezet el odáig egy embernél,hogy annyira nagy "vonzalmat" érez az anime után,hogy "átírja" a saját életét miatta,nyilván itt nem Japán emberekre gondolok. Mindenre anime figurát szeretne rajzolni,esetleg magát is valamiképp egy figurára alakítja ,esetleg közösségi felületein is egy animés Japán nevet ír ki valódi neve mellé,akár Japán nyelvi karakterekkel is.Miért jár együtt a kettő akár?

2020. jan. 30. 00:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig nagy anime-rajongó voltam, de sosem írtam át egy anime miatt az életemet. Ennyire sosem voltam elvakult. Maximum a fanfiction írásig jutottam el. Rajzolni meg úgysem tudok, figurát nem gyűjtök, csak egy-két mangám van. De nekem ennyi elég is a boldogsághoz. :)
2020. júl. 10. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem az animéket. Kb 4 éve kezdődött, mikor itthon családi gondok voltak, így mondhatni ebbe menekültem (ekkor találtam rá)..aztán idővel nem csak a rajzolás az animálás meg a történet tetszett, hanem elkezdett érdekelni az eredete, majd lassan beleszerettem Japánba is :D Viszont nincs a fejemre írva, és nem úgy kezdek egy beszélgetést h ez az első témám + ha valaki nincs oda értük azzal sincs gondom, mindenki más nem kell ráeröltetni. Egyébként szerintem az animés fandom jóval összetartóbb és barátságosabb, mint mondjuk a kpop esetében (ez csak személyes tapasztalat) így egy csomó embert volt lehetőségem megismerni, akinek hasonló az érdeklődésük mint nekem ^^
2020. okt. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!