Vannak olyan sorozat- és/vagy filmkarakterek, akik sokat jelentenek valamiért nektek, akik fontossá váltak számotokra?
tehát nem a színészekre célzok, hanem azokra a fiktív karakterekre, akiket ők eljátszanak valamelyik, általatok nézett sorozatban/filmben.
ha vannak ilyenek, miért lettek számotokra fontos karakterek, mit kaptok szimbolikusn tőlük, miért nézitek őket?
Nekem a Harry Potterből Hermione és Piton.
Hermione azért, mert hatalmas szíve van, bátor és nem dicsekszik azzal, hogy mennyire okos, mindig segít másoknak.
Piton pedig azért, mert a végén kiderül, hogy teljesen más ember, mint akinek az elején gondoltam és ő is nagyon szerette Harry-t, illetve az édesanyját.
# 2
de kedves mondat ez Shrekről! :)
megkérdezhetem hány éves vagy?
"Shrek mert megvéd, amikor a nagyobb fiúk piszkálnak, és utána megvigasztal."
1. hogy érted azt, hogy Shrek megvéd téged? hiszen ő egy rajzolt, nem létező figura.
hogy tud megvédeni a hétköznapi valóságban a téged bántalmazó srácoktól?
2. és vigaszt hogy nyújt neked Shrek?
de még mindig nem értem.
én a kérdést komolyan tettem fel, és amennyiben te nem troll vagy, és nem hülyítesz, úgy komolyan kérdem, hogy tud téged Shrek megvédeni és megvigasztalni?
egy rajzfilmfigura...
19 éves létedre úgy fogalmaztál "nagyobb fiúk" piszkálnak.
ilyen módon egy gyerek fejezi ki magát.
vagy mentális problémáid vannak, vagy szeretsz trollkodni.
lehet vetíteni, de akkor tedd okosan, ez nagyon amatőr.
felnőtt létedre Shrekről hadoválsz meg a nagyobb fiúkról, akik bántanak... aha...
nem az a baj, h. kedved szerint fogalmazol, hanem, hogy nem vagy tényszerű.
a kamuzós embereket eléggé rühellem és szánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!