Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre kevesebb Femme, vagy Uni lány?
Figyelt kérdés
Hova tűntek?... Egyre inkább elférfiasodunk, legalábbis nekem nagyon úgy tűnik...vagy egyszerűen, csak én botlok bele folyton folyvást a TomBoy stílusba?...2019. júl. 19. 08:47
2/7 A kérdező kommentje:
Hát...akkor állatira balszerencsés vagyok :D
2019. júl. 19. 09:09
3/7 anonim válasza:
Igen..meg hatásvadász:) úgyhogy én nem sajnállak.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul gondolod :) tényleg csak a kíváncsiság hajt
2019. júl. 19. 09:57
5/7 anonim válasza:
Lehetne inkább az a kérdés, hogy miért mindig csak a fiús lányokat veszed észre. Nem tűnt el senki, csak a te látószögedből.
6/7 anonim válasza:
Elárulok egy titkot, aki nem fiús, arról kb. soha nem mondod meg, hogy leszbikus, max ha nagyon jó a gaydarod és észreveszed az intő jeleket, de a kérdés alapján ez nagyon nem így van.
7/7 anonim válasza:
Elárulom 3x több nőies lesznikust ismerek, mint fiúsat. A femme stílus 90%-áról az virít, hogy hetero. Sajnos nem tehetnek róla. Ismerek kb 30 leszbikus nőt, abból 3-an vagyunk butch és még 2-en tomboy stílusúak. Szerintem jobban oda kellene figyelned a jelekre, a belsőre, apró mozzanatokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!