Miért visel egyre kevesebb lány harisnyát?
Budapesten láttam néhány lányt harisnyában, de vidéki útjaim során szinte soha.
Miért nem hordanak harisnyát a kisebb városok, falvak lányai?
Szerintem nagyon szép és szexi ruhadarab.
19/f
Én speciel utálom a harisnyát! Kényelmetlen, nem komfortos stb... a combfix oké, de nem úgy, h kilátszodjon! Nyáron egyeltalán nem húzok semmi ilyet, mert melegít.
Az ágyban szexi a combfix, szeretem is, de ez más téma!
21/n
Én szinte mindig harisnyat hordok szoknyaval/ruhaval.
Eleg prozai okbol, az en 42-44-es meretemre es az ahhoz aranylag keskeny derekamra szamomra nagyon nehez igazan jo farmert talalni, a most divatos derekig ero gatyak meg egyaltalan nem jok ram, ami jo combban-fenekben az derekban rettentoen nagy.
Ugyhogy az utobbi ket evben visszaszoktam a cicagatyara es a harisnyara. Igaz csak feketet viselek, ugyhogy annyira nem valtozatos.
Ja, most telen is azt hordok, idojarastol fuggoen 100-200 denest, utobbi nekem melegebb, mint egy vekony farmer, de hozzatennem, hogy en nem vagyok fazos, de ha az lennek, nem hordanek szoknyat csak azert mert azt jobban szeretem.
Szoval a legtobb lany azert nem hordja, mert igazabol nem praktikus viselet, serulekeny, maceras mosdoba menni (haromszor annyi ido mire felrangatom magamra, rapatentolom a bodyt, stb), konnyen kiszakad akar attol is, ha valaki hozzaer a szatyraval, ha osszeadod az elszakadt harisnyak arat, horribilis osszeg, van aki nem birja az anyagat, ne szereti, stb. Kenyelmesen is lehet csinosan oltozni, de a harisnyat hordo nok nagy resze se abbol az indittatasbol huzza fel hogy szexi legyen az utca nepenek.
Lábfetisiszta perverz pasiként kifejezetten esztétikai örömöt nyújt egy harisnyás láb látványa.
DE! Megértem a nőket, ha nem hordják, mert egy értelmetlen koncepció.
Nadrággal, cipővel teljesen jó a zokni. Nyáron meg a mezítlábas semmi.
A harisnya nem is melegít, de legalább jó kényes és mindentől kiszakad, felszalad stb.
Sosem értettem, hogy mi a jó benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!