Csajok, valaki szokott használni nylon zoknit vagy harisnyát?
Figyelt kérdés
Van olyan csaj, aki rendes zokni helyett inkább nylon zoknit vagy harisnyát használ? Kényelmesebb anyagú vagy melegebb?2017. nov. 17. 19:32
2/10 Kekhalal666 válasza:
Tornacipőhöz és félcipőkhöz van mikor zoknit se vedzekfel de ha igen meg nylont(vékonyat). Az acélbetétesemhez meg zoknit szoktam felvenni. Igazából ez szerintem időjárástól meg cipőtöl is függ:D.
3/10 anonim válasza:
A nylon zokni hogy lenne már melegebb?? Kb. semmit nem ér a hideg ellen... arról nem is beszélve, hogy sokkal könnyebben bebüdösödik.
Harisnyanadrágot szoktam hordani szoknyához/egyes rövidgatyákhoz, de harisnyazoknit soha. Alig takaró cipőkhöz is inkább keveset fedő, de pamut anyagú zoknit.
5/10 anonim válasza:
3!
A harisnyanadrág nem büdösödik be? Csak a nejlonzokni?
Érdekes..🤔
6/10 anonim válasza:
Magassarkúhoz, nyitott cipőhöz, balerinához csak azt hordok. Vicces is lenne mással! Télen csizma alá pamut zoknit hordok, kényelmesebb és melegebb.
7/10 anonim válasza:
5-ösnek: De, az is, csak szoknya alá muszáj harisnyát venni, ha már nincs kánikula. :)
8/10 anonim válasza:
Lehet hogy muszáj,de akkor miért műanyagot veszel?
Abba jobban izzad a láb ott van a pamut az jobb.
9/10 anonim válasza:
#8 nekem mindegyikben szokott valamiért szóval alá veszek egy vékonyabb pamutzoknit.
10/10 anonim válasza:
Jelen! Én csak télen húzok vastag zoknit, amúgy csakis nylonharisnyát, nylonfixet. Imádom a lycra fényes harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!