Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez mitől van nálam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van nálam?

Figyelt kérdés

Nem vagyok leszbikus. Imádom a pasikat,bár nem vagyok az a pasizós típus.31 éves vagyok. Tudnék róla ha leszbikus, vagy ilyesmi lennék. De tegnap nagyon megtetszett egy lány. Néhanyszor találkoztam vele. És minden találkozás után egyre jobban "beleszeretek". A barátját nagyon irigyelem,nem is tudja milyen szerencsés... 😏 Lehet hogy ez teljessen normális és tiszta emberi szeretett..? Nem tudom de nagyon vonzó szàmomra ez a személy.

Illetve valóban van olyan "problémám" hogy ha nők társaságában vagyok, mindíg úgy érzem hogy más vagyok mint ők. Felettük akarok állni, és azt akarom hogy csodájának. De jó értelemben. Pl nagyon szeretek velük udvarias lenni, ki szolgálni őket. Sziveséget tenni, kedveskedni, bókolni nekik. Úgy érzem mint ha férfi lennék köztük. Normális ez az érzés, viselkedés? Illetve még valmi. Sokszor nem merek nőies lenni. Van vmi ami vissza taszít ha pl nagyon csajos ruhát felveszek. Bele nézek a tükörbe és undor fog el. De nem nem mindíg érzem. Általában ezért ilyen laza ruhákat hordok.

Van valami pszichés betegségem talán.?

2019. júl. 12. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem van benned egy adag hajlam (leszbikus biztos nem vagy, ha a pasikat is szereted), viszont ez nagyon elnyomva van benned. Nem biztos, hogy kapcsolatban is tudnál lenni velük, lehet hogy csak szexuálisan és ugyanez fordítva is megeshet. Nincs semmilyen pszichés betegséged. Ne nyomj el semmilyen érzelmet, az a lényeg.
2019. júl. 12. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Elnézést, de nagyon szúrja a szemem a helyesírásod.. Borzalmas.
2019. júl. 12. 21:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírásért. Nagyon keveset írok Magyar nyelven.
2019. júl. 12. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges, hogy biszex vagy.Az elején nálam is ez volt pl. hogy a (lányos) lányok között fiúsnak/fiúnak éreztem magam. De nem vagy beteg,nyugi.
2019. júl. 13. 11:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Sokszor érzem magam frusztráltnak emiatt. A barátom, exem is elég lenézően megszólt párszor " te még mindíg nem döntötted el hova tartozól " Lehet hogy biszexualis vagyok erre is gondoltam. Szerintem a csaladomból is sejtik néhányan. De annyira nem szeretném ha bárki is megtudná... Pedig el tudnék képzelni kapcsolatot nővel is. De így esélytelen. Igazából már nem is érdekel. És nem is beszélek róla senkinek csak ezért írtam ide ki. Hátha más is érez hasonlót.
2019. júl. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!