Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az nagyon elitélendő ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon elitélendő ha leszbikusként taszítanak a tul férfias nők és a túl lányos fiúk?

Figyelt kérdés

Nem tehetek róla de egyszerűen visszataszítanak a férfias vonasok egy nőn és fordítva. Ha kicsit fiúsabb az nem baj de az ilyenek már tul sokak nekem

[link]

[link]

Leszbikuskent toleransabbnak kellene lennem ugye?

2019. júl. 8. 12:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

A tolerancia szó alapvetően azt jelenti, hogy lényegében megtűrsz valamit/valakit. Ezért sem szeretem használni. Toleránsak szerintem azokkal vagyunk, akikkel valami gondunk van, de mivel intelligens emberek vagyunk, nem bántjuk miatta. Toleráljuk a viselkedésüket. Számomra a megértés és elfogadás, együttérzés lenne az a kifejezés, ami a toleranciát felválthatná, ami az lmbtq szellemiségét illeti. De ez csak egy kis kitérő volt.

Ami a lényeg, hogy neked kérdező, leszbikusként nem "kell" semmilyenebbnek sem lenned. Ez nem egy követelmény, amit ha nem teljesítesz be melegként, akkor meglincselnek. Az már más kérdés, hogy mivel egy kvázi szexuális kisebbség tagja vagy megértőbb lehetnél. lehetne annyi empátiád, hogy megpróbáld megérteni az olyan embereket, akik szintén valamiben "mások" mint a nagy többség. Épp, ahogy te is. Amit én személy szerint nehezményezek, az a kirekesztettségen belüli kirekesztés. Tényleg, nem kell szeretni és imádni mindenkit, de az a minimum, hogy ne bánts másokat. Nem tudom nálad miben nyilvánul meg a gyűlölet, de ha ez nem hat károsan másokra és nem terjeszted a gyűlöletbeszédet, akkor ezzel simán élhetsz, anélkül, hogy kárt tennél másokban.

Egyébként akkor nem tiszta számomra mi az ami zavar téged az említett emberekben. A transzneműség megint egy másik téma. Lehet valaki androgün, anélkül is, hogy transznemű lenne. Mi az ami irritál téged tulajdonképpen? Megtudod fogalmazni?

2019. júl. 9. 06:07
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
hetero férfi vagyok, se én sem szeretem ezeket az embereket, nekem is túl sok.
2019. júl. 10. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!