Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, milyen egy "nőies nő"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen egy "nőies nő"?

Figyelt kérdés
A kérdés azért merült fel bennem, mert sokszor hallom, olvasom, hogy sokan a nőies nőket preferálják jobban. Az is megfordult a fejemben, hogy ez nyilván mindenkinek mást és mást jelent, hiszen a nőiesség egy elég tág fogalom. Valakinek csupán az öltözködésre, sminkre, hosszú hajra, tehát csak a külsőségekben hangsúlyozódik ki, de valaki eltud tekinteni mindettől és nőiesként sorolja be azt a lányt is, akin általában egy egyszerű ing vagy poló és nadrág van, de közben a lényéből abszolút sugárzik a nőiesség és azért, mert "fiússabban" öltözködik, attól még egy csodálatos, sugárzó nő. Szóval a lényeg, hogy szerintem annyi féle nőiesség létezik és én személy szerint nem is szeretem ezt rásütni valakire, hogy "fiús" vagy "nőies". Arra is kiváncsi lennék, hogy akik kizárólag a " nőies nőket" preferálják, azok számára ez mit jelent pontosan?

2018. okt. 25. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem a kinezettol fugg

Hanem a kisugarzastol.

Mozgas, stilus, mosoly, es amit erzek energia felole.

2018. okt. 26. 05:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyilván külsőség is!

De elsősorban energia, kisugárzás.KEDVESSÉG báj!!

NEm szépség!

2018. okt. 26. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Fura dolog ez, mert tényleg megfogalmazhatatlan, hogy pontosan mit takar, pedig én is úgy szoktam írni/mondani, hogy inkább a nőies nőket preferálom :)

Szerintem stílusból/mozgásból/beszédől/öltözködésből nagyjából le lehet szűrni, bár valóban ez is relatív, hogy kinek mit takar a nőies, kinek esik már át a fiús kategóriába egy baseball sapka (most csak a példa kedvéért jutott eszembe, nekem pl az nem az, ha vki stílusosan tudja hordani :D)

Én, amikor azt mondom, hogy leszbikus nőies nőt keresek, nem gondolok magassarkúra és szoknyára. Sokkal inkább gondolok egy tornacipőre, egy sima pólóra, egy farmerra, egy nőies szép arcra, hosszabb hajra :) - Nekem valahogy mindig ez volt az "ideál", mert én is hasonló vagyok.

Ha pedig a kisugárzásra/stílusra akarom leszűkíteni, akkor azt mondanám, hogy belül nőnek érezze magát, nőies lelkülete legyen és ne menjen úgy az utcán, mintha azt gondolná, hogy van valami a lába között :D

29/N/L

2018. okt. 26. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Szebben le sem írhattam volna, mint a 3-as válaszoló.

Legyen nő kívül is és belül is.

A stílus és a kisugárzás az, amiből ez lejön először.

Utána maga a külső. Lehet valaki pólóban, farmerban, rövid hajjal is gyönyörű Nő, ha ő igazán úgy érzi jól magát. Taszít pl. az, mikor valaki férfias ruhákat húz, olyan külsőre, mint valami tinifiú. Legyenek meg a szép kerek nőies formái is, de legyen magára igényes és nem elhízott.

És igen a belső. Szerintem egy leszbikus témában nem kell leírni, hogy milyen egy női lélek :D Amúgy meg legyen normális értékrendje, normális EQ-ja és tudja is rendesen a kommunikálni az érzéseit-gondolatait.

2018. okt. 26. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a kisugárzás. De nekem például egy hosszú hajú lány is sokkal jobban bejön, mint valaki, akinek rövid a haja, ezzel szemben rengeteg nőies nőt ismerek, aki rövid hajú, inget, farmert, és tornacipőt hord:D
2018. okt. 26. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ellen Degenres és a felesége. Ellen férfias megjelenésű, rövid hajú, nincs olyan igazi nőies kisugárzása, és férfiasan öltözik.

Nekem is az tetszik, ha egy nő ízig-vérig nő. Külsőre is és belsőre is.

2018. okt. 27. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!