Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen egy "nőies nő"?
Nem a kinezettol fugg
Hanem a kisugarzastol.
Mozgas, stilus, mosoly, es amit erzek energia felole.
Nyilván külsőség is!
De elsősorban energia, kisugárzás.KEDVESSÉG báj!!
NEm szépség!
Fura dolog ez, mert tényleg megfogalmazhatatlan, hogy pontosan mit takar, pedig én is úgy szoktam írni/mondani, hogy inkább a nőies nőket preferálom :)
Szerintem stílusból/mozgásból/beszédől/öltözködésből nagyjából le lehet szűrni, bár valóban ez is relatív, hogy kinek mit takar a nőies, kinek esik már át a fiús kategóriába egy baseball sapka (most csak a példa kedvéért jutott eszembe, nekem pl az nem az, ha vki stílusosan tudja hordani :D)
Én, amikor azt mondom, hogy leszbikus nőies nőt keresek, nem gondolok magassarkúra és szoknyára. Sokkal inkább gondolok egy tornacipőre, egy sima pólóra, egy farmerra, egy nőies szép arcra, hosszabb hajra :) - Nekem valahogy mindig ez volt az "ideál", mert én is hasonló vagyok.
Ha pedig a kisugárzásra/stílusra akarom leszűkíteni, akkor azt mondanám, hogy belül nőnek érezze magát, nőies lelkülete legyen és ne menjen úgy az utcán, mintha azt gondolná, hogy van valami a lába között :D
29/N/L
Szebben le sem írhattam volna, mint a 3-as válaszoló.
Legyen nő kívül is és belül is.
A stílus és a kisugárzás az, amiből ez lejön először.
Utána maga a külső. Lehet valaki pólóban, farmerban, rövid hajjal is gyönyörű Nő, ha ő igazán úgy érzi jól magát. Taszít pl. az, mikor valaki férfias ruhákat húz, olyan külsőre, mint valami tinifiú. Legyenek meg a szép kerek nőies formái is, de legyen magára igényes és nem elhízott.
És igen a belső. Szerintem egy leszbikus témában nem kell leírni, hogy milyen egy női lélek :D Amúgy meg legyen normális értékrendje, normális EQ-ja és tudja is rendesen a kommunikálni az érzéseit-gondolatait.
Ellen Degenres és a felesége. Ellen férfias megjelenésű, rövid hajú, nincs olyan igazi nőies kisugárzása, és férfiasan öltözik.
Nekem is az tetszik, ha egy nő ízig-vérig nő. Külsőre is és belsőre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!