Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha valaki gyönyörű, nőies, mégis fiúsan próbál öltözködni, leszorítja a mellét sportmelltartóval? Kedvelitek az ilyen típust?
Nem, a nőies lányok jönnek be, nem a fiús tulajdonságok. Ha alapból gyönyörű, nőies akkor mégjobban fájna hogy ezt csinálja. Plusz az ilyen lányok nem érzik jól magukat női testbe. Mégha nem is akarnak nemet váltani, valami zavarja őket.
Amúgy semmi bajom nincs az ilyen lánnyokkal, csak kapcsolatot nem tudok elképzelni velük.
Nekem nagyon tetszik
Vagyis igy elkepzeles alapjan meg akiket eddig igy lattam ok nagyon bejottek:)
Az , h leszoritja a melleit az már beteges , önmegtagadás, önmaga elutasitása , identitászavar, tehat nincs jól a börében
Mi kéne tetsszen ebben , hogy hú hogy lekötözi a melleit ? Hányinger
A 4-es válaszát kicsit finomítva, én is arra gondolnék, hogy nemi identitás zavarban szenved, amivel őszintén szólva én nem tudnék mit kezdeni.
Ha nem szeret nőnek lenni, nem érzi jól magát a testében, ebből kifolyólag nem szereti, ha nőként bánnak vele, ott alapvetően ez probléma lesz a kapcsolatban. Nekem olyan nő kell, aki testben és lélekben is nő. Az olyanoktól, hogy férfi testben leszbikus nő meg női testben heteró férfi és társai, én kifutok a világból, ledobja az agyam a láncot tőle.
Az ilyen problémákhoz, úgy gondolom, inkább pszichológust kéne felkeresni és tisztázni ezt, mert a partnerét is eléggé megviselheti idővel ez a fajta vergődés. Szóval nálam off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!