Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon elitélendő ha leszbikusként taszítanak a tul férfias nők és a túl lányos fiúk?
Nem tehetek róla de egyszerűen visszataszítanak a férfias vonasok egy nőn és fordítva. Ha kicsit fiúsabb az nem baj de az ilyenek már tul sokak nekem
Leszbikuskent toleransabbnak kellene lennem ugye?
Én is ugyanígy vagyok ezzel... Gondolom azért, mert nem értem meg őket. Hát ez van.
Melegek vagyunk, ezzel együtt pedig ciszneműek. Soha nem fogjuk őket megérteni teljesen.
Ilyeneket én sem bírom :D
Én bi vagyok.
Lányos vagyok teljesen, senki meg nem mondja,hogy a nők is bejönnek :D
Rendszerint ilyen nagyon férfias nők találnak be, de persze sose veszem a közeledésüket. Nem tudom tök hülyeség,de nekem ijesztőek,pedig nem vagyok kislány :D
De egyszerűen akikkel így szembe találkoztam nagyon férfias,vehemens, erőszakos kisugárzással rendelkeztek.
Ilyet meg nem bírom.
Ilyen fiúk számomra érdekesek,furcsák.
Szerintem náluk az van,hogy női lélek és " férfi" inkább fiú testben.
Láttam egy doku filmet,hasonlóan öltözött a fiú,és mondta legbelül ő mindig lánynak érezte magát mikor nagy korú lett át is műtette magát.
6# mondja jól
Abszolút függetlenul kerdeztem attol hogy milyen nőkhöz vonzódok. Nem ez a tema hogy kit tartok vonzonak meg kit nem,hanem mint ahogy a kerdest feltettem az,hogy nekem melegként “illene” e toleransnak lennem a kirivó emberek esetén. Lehet egy kicsit transzfóbia lehet ez már nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!