Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az nagyon elitélendő ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon elitélendő ha leszbikusként taszítanak a tul férfias nők és a túl lányos fiúk?

Figyelt kérdés

Nem tehetek róla de egyszerűen visszataszítanak a férfias vonasok egy nőn és fordítva. Ha kicsit fiúsabb az nem baj de az ilyenek már tul sokak nekem

[link]

[link]

Leszbikuskent toleransabbnak kellene lennem ugye?

2019. júl. 8. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Attól, hogy leszbikus vagy, még lehet saját ízlésed. A tolerancia és a vonzalom pedig messze nem ugyanaz.
2019. júl. 8. 12:17
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Én is ugyanígy vagyok ezzel... Gondolom azért, mert nem értem meg őket. Hát ez van.

Melegek vagyunk, ezzel együtt pedig ciszneműek. Soha nem fogjuk őket megérteni teljesen.

2019. júl. 8. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Én hetero vagyok ugyan, de ha kipróbálnám egy lánnyal, akkor csak nőies leszbivel.
2019. júl. 8. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy leszbikus vagy nem kell, hogy mindenki tetszen. A hetero nőknek sem jön be minden egyes férfi, neked sem kell, hogy minden nő bejöjjön. A tolerancia az meg teljesen más.
2019. júl. 8. 14:49
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem, ez teljesen természetes. Leszbikusként amúgy is evidens,hogy a nőiesség vonz. A tolerancia meg tényleg más.
2019. júl. 8. 16:28
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
A kérdező szerintem nem a vonzódásának tárgyára utalt. Mivel említette, hogy a lányos fiúk is taszítják. Kérdező, szerintem azt kellene kiderítened, hogy miért undorodsz azoktól az emberektől, akik a másik nem jellegzetességeit is magukon viselik. Talán próbáld meg megérteni, azt, hogy ők miért olyanok amilyenek. Itt nem az a kérdés, hogy toleránsabbnak "kellene" e lenned vagy sem leszbikusként, hanem, hogy miért érzel undort bizonyos embertársaid irányába.
2019. júl. 8. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
A kérdezőnek egyszerűen csak önkifejezési problémái vannak. Nem undorodás meg nem 'nem tolerálás' ez, csak mindenkinek más a vonzó. Engem is taszít a gondolat, hogy olyan nővel kezdjek, aki kb. pasinak néz ki. Semmi bajom azzal, ha mellettem ül a buszon, a kollégám vagy a szomszédom, de szexuálisan nem vonzó számomra. Magyarul taszít, de kizárólag párkapcsolati értelemben. Ugyanúgy a férfiakat sem találom vonzónak, vannak tök jó srác haverjaim, ismerőseim, volt kollégáim, de egyikkel sem lenné képes többre, mint barátság. Ugyanaz a két dolog.
2019. júl. 8. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
#7-es: A 6-os válaszoló vagyok. Abból gondoltam, hogy a kérdés nem a vonzalomról szól, hogy a lányos fiúk is meg lettek említve a kérdező által. Sőt még linkelt is egy képet egy ilyen fiúról. Szóval azzal én is egyetértek, hogy a vonzalom szintjén az teljesen oké, ha az ízlése valakinek nem terjed ki idáig. Például én meg vallom, nem jönnek be a nagyon férfias nők. Szóval párkapcsolati és szexuális szinten taszítanak. Na, de a kérdező szerintem azért nem erre gondolt, mert akkor miért említette volna meg a másik végletet, a lányos fiúkat. Szerintem itt valami más van a képben. A kérdezőt egyszerűen taszítja maga a jelenség, hogy vannak alkatban és stílusban androgűnebb emberek.
2019. júl. 8. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

Ilyeneket én sem bírom :D

Én bi vagyok.

Lányos vagyok teljesen, senki meg nem mondja,hogy a nők is bejönnek :D

Rendszerint ilyen nagyon férfias nők találnak be, de persze sose veszem a közeledésüket. Nem tudom tök hülyeség,de nekem ijesztőek,pedig nem vagyok kislány :D

De egyszerűen akikkel így szembe találkoztam nagyon férfias,vehemens, erőszakos kisugárzással rendelkeztek.

Ilyet meg nem bírom.

Ilyen fiúk számomra érdekesek,furcsák.

Szerintem náluk az van,hogy női lélek és " férfi" inkább fiú testben.

Láttam egy doku filmet,hasonlóan öltözött a fiú,és mondta legbelül ő mindig lánynak érezte magát mikor nagy korú lett át is műtette magát.

2019. júl. 8. 21:49
 10/12 A kérdező kommentje:

6# mondja jól

Abszolút függetlenul kerdeztem attol hogy milyen nőkhöz vonzódok. Nem ez a tema hogy kit tartok vonzonak meg kit nem,hanem mint ahogy a kerdest feltettem az,hogy nekem melegként “illene” e toleransnak lennem a kirivó emberek esetén. Lehet egy kicsit transzfóbia lehet ez már nálam

2019. júl. 8. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!