Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat családos anyukával?
Megismertem egy nőt, aki házas és van egy 8 éves lánya. A férjével "barátságból" hazasodtak össze. Mert úgy gondolták, hogy az biztosabb pont mint a szerelem. Elvileg csak akkor szexeltek, amikor teherbe esett.
De az biztos, hogy külön alszanak és nincs köztük semmi, hagyják egymásnak, hogy mással legyenek.
És mi összejöttünk. A lánya imád engem, mindig tűkön ül, hogy mikor megyek már. Sokat játszunk, hárman is sok közös programunk van, de kettesben is szoktam lenni a kislánnyal és utána napokig szokta mondogatni, hogy mennyire jól érezte magát. Az apuka alig van otthon, sose játszik vele, alig szól hozzá. De a párom mégis azt vallja, hogy az a jó a gyereknek, ha ott van az apja mellette.
Legyek ott velük, aludjak ott, legyek az életük része, de nem úgy tűnik, mintha lépni akarna bármerre is ebből a helyzetből.
Borzasztóan furcsa ez a helyzet. Friss kapcsolat még, 2 hete tart (előtte már barátok voltunk, fél éve) , Várjak, hogy idővel esetleg alakul valamerre? Nagyon fontosak nekem, és nem akarok lelépni azért, mert ez egy érdekes és nehéz helyzet, de nem tudom... Teljesen tanácstalan vagyok ezért érdekelne kívülállók meglátása.
Előre bocsátom, nem értek az ilyesmihez, csak leírom, ami eszembe jutott.
Ez az egész történet eléggé beteg, és minél tovább maradsz benne, annál rosszabb lesz. Főleg a gyerek miatt, egy szakítás neki fájna a legjobban.
A párodnak egy kialakult élete van, elvannak így, nem hiszem, hogy felrúgná. Elsősorban anya, másodsorban nő.
Hány évesek vagytok?
Én 30, ő 38.
Köszönöm a válaszod! Csak azt nem értem, hogy elsősorban anya, ez rendben van, de miért jó az a gyereknek, oké, ott van az apja fizikailag, amikor nem dolgozik és kb ennyi. Közben meg azt látja, hogy anya nem is apával van...
Volt már nővel előttem is
A gyerektől tudtam meg, hogy külön alszanak és, hogy egymáshoz se érnek stb. Ezért gondolom hitelesebbnek. Nem faggattam a gyereket, nagyon sokat mesél nekem mindenfelerol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!