Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, mit szerettek legjobban a szexben?
Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 21:48
3/8 anonim válasza:
Én is a nőket akartam írni XD
Én nem tudok egy dolgot kiemelni. Annyira összetettnek tartom a szexet, hogy lehetetlen egy jó dolgot kiemelni belőle. Ha nagyon muszáj, akkor az érzelmeket mondanám. Egy nagyon kellemes, izgalmas hullámvasút az egész, ha csak az érzelmeket nézem. Nagyon feltudja dobni egy igazi, jó szeretkezés az embert.
4/8 anonim válasza:
“ a szexben az ölelés a legjobb...”!
7/8 anonim válasza:
Hangulattól függ. Néha a gyengéd csókolódzós szeretgetőset, máskor meg a kicsit keményebb dolgokat ha olyan a kedvünk épp.
De leginkább ujjazni a barátnőmet.
8/8 anonim válasza:
Amikor simogatással, csókkal felizgat, és kinyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!