Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lanyok! Ti milyen zenet szerettek a legjobban?
Figyelt kérdés
Tudom nincs osszefuggesben a ketto szimplan kivancsi vagyok2017. aug. 7. 10:05
1/13 anonim válasza:
Hiphop,kpop,de nagyon sok nemzetisègű zenèt hallgatok az arabtól a franciáig^^
24L
2/13 anonim válasza:
Az elsőhöz hasonlóan nagyon széles körben mozgok zene terén. Mostanában előnyt élvez az alternatív rock angolul és magyarul, de hallgatok francia,olasz meg kubai zenét is, stílustól függetlenül. Szeretem a komoly zenét, Ludovico Einaudi, Yann Tiersen..de jöhet Hindi Zahra, Cigarettes after sex, Iron Maiden, Gipsy Kings vagy Vaya con dios is. Szóval ami tetszik, azt hallgatom.
3/13 anonim válasza:
A mulatóson kívül igazából jöhet bármi, bár leginkább a 70-90-es zenéket csípem , főleg a külföldi előadókat, a mai magyar zenét inkább nem minősíteném..xd
4/13 anonim válasza:
Az elsőhöz hasonlóan főképpen kpop. De a rockot is szeretem nagyon. 😄
8/13 A kérdező kommentje:
Mennyi kpopper😮
Megleptek!
En foleg metal es elektronikus zene rajongo vagyok de mas mufajbol is szivesen hallgatok
22ll
Johetnek meg valaszok!
2017. aug. 8. 09:10
9/13 anonim válasza:
Ami tetszik, nem vagyok műfaj szerint korlátozva. :)
10/13 anonim válasza:
Billy talenttől kezdeve a kórus dalokig :) nincs kifejezetten beskatujázva az izlésem :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!