Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem leszbikus lányokhoz szól! Csajok, mi az, ami az előjáték során a legjobban feltud titeket izgatni?
Heteró lányok,és srácok válaszát nem kérem,meleg srácok szintén válaszolhatnak!
Köszi a megértést!:)
Csókolózás és a különböző pózokban levés. nemm gondolok extra dolgokra, az is maximálisan elég tud lenni, ha az ölébe ülhetek szemből a barátnőmnek és a hátamat simogatja közben, beletúr a hajamba...
26l
Ha érzékien vagy épp vadul csókol, illetve a nyakam érzékeny még a puszikra, csókokra, közben simi, tapi :DD
19/L/L
Bp
én kicsit durvábban szeretem, ha a csaj rendesen föltesz a falra, villog a szeme, látom rajta, hogy nagyon akar, az izgatóbb mintha csak csőröznénk órákon át.
Szerintem a legizgatóbb mindig az, ha a párom izgatónak talál, már majd meg döglik értem.
Ezek mind milyen jók! *.*
Nekem is van egy pár,bár túl sok tapasztalat híjján inkább még csak kívánságok :P :
Ad1-Ha én kényeztethetem.Valahogy talán még izgatóbb számomra,mintha ő engem.
Ad2-Hanghatások:Na attól végem van! :D Ha hallgató bizonyítéka van annak,hogy amit csinálok,az jó neki,az 100fokra tudja forralni a vérem azonnal *.*
Ad3-Amit a 6.válaszoló is írt.Egy kis vadság őrjítően szexi tud lenni :P Szeretem,ha valaki annyira kíván,hogy uralkodni sem tud magán! :D
Taktikai pontok nekem a nyak harapdálása,és ha átfog a lábaival.Az a jó! :P
Jöhetnek még válaszok,csak gondoltam kifejtem én is,ha már kérdeztem,megkérdeztem magamtól is! :)
20/L/L
9# ha beteges,akkor én is kicsit beteg vagyok! :D
Imádnám,ha ilyen játékos kis bunyó vezetne valami szenvedélyes lepedő gyűréshez! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!