Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Más is kivülállónak érzi magát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kivülállónak érzi magát?

Figyelt kérdés
Gyakran van olyan érzésem hogy nekem talán nincs párom a nagyvilágban. Ma este is rámtört ez az érzés magányos séta közben. Csak leültem egy padra és néztem az este fényeit, hallgattam a lombok mozgását és arra döbbentem rá, hogy mennyire magányos vagyok. Sokszor van, hogy elképzelek egy barátnőt magamnak és vele fantáziálok érzelmes dolgokról. Máskor meg elalvás előtt a párnámmal ölelkezek vagy leszbikus témájú romantikus rövid videókat nézegetek... Más is van így ezzel? Eléggé elárvultbak érzem most magam.. 24/L

2019. júl. 2. 23:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
elárvultnak*
2019. júl. 2. 23:17
 2/12 AnonymusCQ ***** válasza:
96%
Ismerős érzés, de nyugi, csak várni kell. Ha meg nincs türelmed, akkor kezdj el ismerkedni, keresgélni és előbb utóbb szembejön valaki
2019. júl. 2. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanígy vagyok.
2019. júl. 2. 23:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Ugyan így érzem magam.
2019. júl. 2. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
*ugyanígy
2019. júl. 2. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Férfi vagyok, viszont sosem volt még barátnőm. Heteroként valamivel könnyebb az ismerkedés, ám nekem nem megy. Szerintem sosem találom meg én sem a párom. Talán minden nap szembejön velem olyan, akivel el tudnám képzelni és ő is velem, de nem tudjuk egymásról, így nem lesz semmi az egészből. Számtalanszor gondolkodtam, mivel lehetne jelezni egymásnak, hogy mindketten szívesen ismerkednénk. Vagy mint esetetekben, mivel lehetne jelezni, hogy mindketten leszbikusak vagytok.
2019. júl. 3. 00:11
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Biztos van párod, csak még nem találtatok egymásra, csak légy türelmes. Ugyanígy érzem én is, de próbálok türelmes lenni, ismerkedni 🙂 ha gondolod írhatsz 🙂

6-os: nyugodtan oda mehetsz a lányokhoz, nőkhöz, ha tetszik, elég egy "szia, hogy vagy?" Vagy egy picit szemezhetsz is velük és utána menj oda hozzájuk, nyugi nem fognak csúnyán elküldeni 🙂

24L

2019. júl. 3. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is így érzem magam sajnos. De reménykedek benne, hogy egyszer megtalál a szerelem.
2019. júl. 3. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Sokszor éreztem már így,mint te.Egyidősek is vagyunk.Mondjuk annyi a különbség,hogy én nem igazán szenvedek ettől.Próbáld a figyelmed olyan dolgokra fókuszűlni,amik hasznosak.Biztos,hogy előbb utóbb megtalálod a párod,te is,én is,de addig ne kínozd magadat feleslegesen romantikus videókkal,meg hogy direkt rákoncentrálsz arra,hogy magányos vagy.

Ha egyedül vagy valahol,sose arra koncentrálj,hogy nincs veled senki,hanem élvezd ki,hogy szabad vagy,független,és azt teheted amihez csak kedved van.Én ezt szoktam tenni

2019. júl. 3. 15:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, de azért reménykedek. :D

21/L

2019. júl. 3. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!