Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is kivülállónak érzi magát?
Biztos van párod, csak még nem találtatok egymásra, csak légy türelmes. Ugyanígy érzem én is, de próbálok türelmes lenni, ismerkedni 🙂 ha gondolod írhatsz 🙂
6-os: nyugodtan oda mehetsz a lányokhoz, nőkhöz, ha tetszik, elég egy "szia, hogy vagy?" Vagy egy picit szemezhetsz is velük és utána menj oda hozzájuk, nyugi nem fognak csúnyán elküldeni 🙂
24L
Sokszor éreztem már így,mint te.Egyidősek is vagyunk.Mondjuk annyi a különbség,hogy én nem igazán szenvedek ettől.Próbáld a figyelmed olyan dolgokra fókuszűlni,amik hasznosak.Biztos,hogy előbb utóbb megtalálod a párod,te is,én is,de addig ne kínozd magadat feleslegesen romantikus videókkal,meg hogy direkt rákoncentrálsz arra,hogy magányos vagy.
Ha egyedül vagy valahol,sose arra koncentrálj,hogy nincs veled senki,hanem élvezd ki,hogy szabad vagy,független,és azt teheted amihez csak kedved van.Én ezt szoktam tenni
Én is így vagyok vele, de azért reménykedek. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!