Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ilyet teljesen heterók is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet teljesen heterók is "mondanak", csinálnak vagy ez legalább biszex hajlamról árulkodik hiába tartja magát heterónak?! (A sztori bővebben)

Figyelt kérdés
Tehát adott egy 45-50 körüli nő,aki valamilyen szinten tartja a kapcsolatot a főiskolai baràtnőkkel.Születésnapkor,karácsonykor ír nekik.Ekkor pedig úgy szólítja meg az egyiket,hogy "szerelmem"!A válasza az,hogy azért így,mivel anno így hívták egymást.Ez csak nekem "erős"?Pedig biszex vagyok.Engem meg szokott szépsègemnek hívni.Én ilyeneket nem szoktam barátokkal.Mit gondoltok erről?Tapasztalatok?
2019. márc. 27. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Igen, mondanak.
2019. márc. 27. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Simán mondhat ilyet egy hetero, egyáltalán nem fura, tapasztalat..
2019. márc. 27. 15:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó,de még ennyi idősen is?!Számomra ez fura.Szerintem ez max főiskolás korban "ok",bár számomra akkor is fura.Sosem mondtam hasonlókat olyan barátnak sem,aki teljes hidegen hagyott,mint nő.Na,de 40-50 évesen ilyet írni a másiknak?!Pláne,hogy nincsenek is napi kapcsolatban,max írnak egymásnak egy évben 2-3*...
2019. márc. 27. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, még akkor is, ezek mellett a feltétek mellett is. Szerintem.

20/bi/l

2019. márc. 27. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy te nem mondanal ilyet másnak ,attól még más hivhatja a baratnojet negyven vagy ötven évesen is szerelmem vagy szivemnek.Szerintem ez nem utal semmire max arra hogy közvetlenebb és hidd el ő nem gondol ennyire bele nem gondolja túl.
2019. márc. 27. 16:34
 6/10 A kérdező kommentje:

#5:Azért más a szívem meg a szerelmem...

A szívem még elmegy,kb,mint a drágám.De az,hogy szerelmem... Kissé fura,főleg egy javában felnőtt nőtől.

2019. márc. 27. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Te aztan nagyon nem akarod ezt elengedni😅

Szerintem te tul sokat látsz ebbe bele , pedig meg is válaszolták hogy azért mert régen igy hivták egymást .Mellesleg en ugyanni erovel mondanam valakinek hogy szivem mint hogy szerelmem.Ez csak effele kedves becezes mindenfele szandek nelkul ,legalabbis ha magamból indulok ki.

2019. márc. 27. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Teljesen belefér. Ha téged zavar akkor mondd meg neki, de amúgy nem utal szexualitásra szerintem.
2019. márc. 28. 12:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Én még heteró ismerőstől,rokontól,havertól nem hallottam eddig ezt más felé "csak úgy",de oké.Az egy dolog,hogy én nem mondom,de eddig nem is hallottam ilyet... :D
2019. márc. 28. 17:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem is fura.

DEminden ember más, lehet hogy neki olyan a környezete, hgy náluk a barátnőket lehet így szólítani, nekünk meg azért fura mert nem ilyen környezetben vagyunk.

Felénk a középiskolások is mondják egymásnak heccből, hogy hé b-zi. Ettől még nem az, csak így heccelik egymást a haverok.

2019. márc. 29. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!