Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet teljesen heterók is "mondanak", csinálnak vagy ez legalább biszex hajlamról árulkodik hiába tartja magát heterónak?! (A sztori bővebben)
Igen, még akkor is, ezek mellett a feltétek mellett is. Szerintem.
20/bi/l
#5:Azért más a szívem meg a szerelmem...
A szívem még elmegy,kb,mint a drágám.De az,hogy szerelmem... Kissé fura,főleg egy javában felnőtt nőtől.
Te aztan nagyon nem akarod ezt elengedni😅
Szerintem te tul sokat látsz ebbe bele , pedig meg is válaszolták hogy azért mert régen igy hivták egymást .Mellesleg en ugyanni erovel mondanam valakinek hogy szivem mint hogy szerelmem.Ez csak effele kedves becezes mindenfele szandek nelkul ,legalabbis ha magamból indulok ki.
Mondjuk nekem is fura.
DEminden ember más, lehet hogy neki olyan a környezete, hgy náluk a barátnőket lehet így szólítani, nekünk meg azért fura mert nem ilyen környezetben vagyunk.
Felénk a középiskolások is mondják egymásnak heccből, hogy hé b-zi. Ettől még nem az, csak így heccelik egymást a haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!