Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy valakinek nagy a puncija? Mármint húsosabb, vagy hogy kell ezt érteni? Sztori a leírásban
Figyelt kérdés
Nem kamu a kérdés.Leszbikusként akármennyire hülyén is hangozhat nem értem.Barátnőm akivel már egy ideje együtt vagyunk,de a szexig még nem jutottunk el részegen elmondta hogy neki nagy puncija van.Voltam már más lányokkal, csak nem tudom hova tenni ezt a kategorizálást.2017. febr. 17. 21:03
1/6 anonim válasza:
Hát tudod van az egy ujjas, két ujjas de van egy kezes két kezes is, ami már nagynak mondható, de vannak extrémebbek is mikor egy fej is belefér. Szerintem erre gondolt.
2/6 anonim válasza:
Vannak olyan szeméremtestek amik kb a farokcsonttól köldökig érnek. (a "vágat").
Meg van a "csak egy lyuk" típus. Kb szeméremajkak se fejlödtek ki,mégcsak nem is babapunci kategória. Tényleg csak egy lyuk...
A legtöbb punci eme két szélsőség között van
Persze lehet hogy tágas/hosszú a hüvelye s erre értette.
3/6 anonim válasza:
Huzd le a bugyijat, nezd meg a nunijat, egybol rajossz!
4/6 anonim válasza:
"Barátnőm ... elmondta hogy neki nagy puncija van..... nem tudom hova tenni ezt a kategorizálást." Magyarra forditva: mulya vagy!!! Szinte kétségbeesett felszolitás, hogy legyen már valami!!!!!!!!!!
5/6 anonim válasza:
Felhívás keringőre. ;)
Nekem is dobták fel hasonlóképpen a témát. Persze, egyből benyögtem az "én azért kíváncsi lennék rá" sablont.
Hát valahogy rövid idő múlva csak levehettem a bugyiját, és meggyőződhettem.
:)
Kellemes volt, minden tekintetben.
(tudom, OFF, de F/40+)
6/6 anonim válasza:
Lényegében a felsoroltak közül bármelyikiet jelentheti, csak úgy bizonyosodhatsz meg a dologról, ha bejutsz a bugyijába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!