Valakinek volt már hasonló betegsége, mint a leírásban?
Nekem volt nyirokcsomó gyulladásom, szedtem gyógyszert elmúlt. Nekem is jó volt a közérzetem, volt étvágyam stb.Am a tüszös mandulagyulladás ronda betegség , attól lehet a véres köpet, főleg ha sokág lappang és nem jól kezelik.
18/L
Köszönöm a gyors válaszokat!
Milyen gyógyszert kaptál rá, és mennyi idő alatt múlt el?
A véres köpet, csak egyszeri alkalommal, tegnap este volt, viszont a többi nyirokcsomóm rendben van. A legutóbbi eredményen (hétfő) a crp-m is bőven a referencia értéken belül volt.
A Várázshegyhez csak annyi közöm van, hogy én is 23 éves vagyok, viszont én nem maradnék hosszú ideig beteg. Látta már több orvos is és kontrollra is visszamegyek, de gondoltam megérdeklődöm, hogy másnak hasonló tünetek milyen betegséghez vezettek.
Zinatot meg ilyen jódos kapszulát szedtem, nem jut eszembe a neve , 2 hét alatt nyomtalanul eltűnt, mondjuk későn mentem vele orvoshoz, mikor már nagyon fájt és megduzzadt úgyhogy megìjedtem.
Ismerősömnek volt tüszöse , onnan tudom , hogy akár súlyos szövődményei is lehetnék.Őt is félre kezelték először torokgyulladással , aztán nyirokcsomó gyulladással. Végül már a feje is fájt miatta, nyelni , beszélni is alig bírt, láza volt, szóval elég sokáig rossz bőrben volt. Nem tudom pontossan miket szedet , hogy kezelték sokáig beteg volt. Makacs egy betegség ez.
Persze mi nem vagyunk orvosok, úgyhogy reméljük neked valami enyhébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!