Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy talán a nőkhöz vonzódom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves lány vagyok,és a szexuális orientáciomról még csak lövésem sincs.Nem volt még együtt senkivel,és ennek nyilván több oka is lehet.Sajnos,amikor fiúval lógok(randi szerűen),mindig úgy érzem,mintha megjátszanám magam,kellemetlenül érzem magam,és nem igazán tudok megnyílni.Alapból fiús vagyok,de ez belőlem jön,nem mondanám,hogy én játszok rá..Eddig szerelemszerűséget (de már nem is tudom,hogy egyáltalán az volt-e) csak nők iránt éreztem,és igen erősen..Jelenleg van egy jó barátnőm,aki biszex,és vele most már többször éreztem azt,hogy megcsókolnám,ha másképp ér hozzám attól elolvadok,és imádom.Tovább is mennék szerintem...Félek,hogy a fiúkkal nem érzek ilyesmit,olyan furcsa,de én ezt nem szeretném.Nem tudom elmondani senkinek.2019. jún. 22. 21:34
1/2 A kérdező kommentje:
nem voltam*
2019. jún. 22. 21:35
2/2 anonim válasza:
Miért kell ez miatt félned? Tedd azt ami a legszívesebben teszel! Ne másoknak akarj megfelelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!