Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti kinyalnátok a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kinyalnátok a barátnőtök fenekét?

Figyelt kérdés
Idegen tőletek vagy inkább izgató?
2019. máj. 27. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Kb vagy 8an nézték csak el a kategóriát...

Nem szivesen,mert inkább taszít.tőlem idegen minden anális dolog

2019. máj. 27. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak nekem nyalták. Jó volt. Oda-vissza még nem volt rá példa.

L

2019. máj. 28. 00:27
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Egy korábbi ilyen kérdésre már válaszoltam, még ért is enyhe gúny miatta, ugyanis az van, hogy én nem pusztán kinyalom meg ujjazom, hanem az orrommal is szoktam ott simizni, meg szagolni is illetve cukros pitének szoktam nevezni, mert olyan édes, fincsi. (A megfelelő tisztálkodás/higiénia mellett tényleg az.)

Elnézést a hosszúra nyúlt válaszért, tehát hogy röviden tömören a konkrét kérdésre is feleljek: Igen! Határozottan kinyalnám.

2019. máj. 28. 08:18
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

14# de mi a francért kell ennyire nyálasan körbeírni?

Senki sem kiváncsi rá hogy már már istenitve körbeimádkozod a segget. Pláne h ebben a kategóriában a nőket kérdezik,te meg meg mindig nem vagy az,ha a fejed tetejére állsz akkor se

2019. máj. 28. 08:36
 15/19 anonim válasza:
100%

Én igazán nem akarom a 14-est védeni, mert tényleg magasfokú illetlenség ennyire részletesen kiteregetni azt, ami a hálószobában zajlik, viszont a dolognak azon része, hogy fiú-e avagy lány, azt nem tudhatjuk (attól, hogy kifelejtette az illemtant, még miért ne lehetne lány?), éppen ezért, kedves 15-ös, most nagyon meg fogsz rám haragudni, de te meg egy önjelölt hőscincér vagy, a tipikus "pistikézők" egyike, akik ész nélkül kiosztanak minden kérdezőt illetve válaszadót, aki egy hangyányit is gyanús, vagy csak simán nem tetszetős számotokra. Ezzel a hozzáállással te sem vagy különb a kamusoktól, az ide szórakozni járó, vagy csak a kategóriát figyelmen kívül hagyó fiúktól. Én azt mondom részben van igazad.

Tehát összegezve:

1. Igazad van mert: Ne ecsetelje nekünk részletesen, mit művel a szerettével a lepedő alatt.

2. Nincs igazad, mert tényleg nem mondhatod 100% biztosan, hogy fiú. Simán lehet, hogy lány, csak kissé lüke, éretlen.

Aztán még annyit, lehet, hogy én szemlélem teljesen rosszul a dolgokat és bocsánat, ha én is túl goromba vagyok, de ismerd el, hogy azért a te hozzáállásod sem a legmegnyerőbb.

2019. máj. 28. 11:04
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
16# maximálisan igazad van és tetszik az önjelőlt hőscincér megnevezés is 😁 tény,hogy gyakran kötözködni járok fel én is ide🤷‍♀️Ez az oldal már rég tönkrement ahhoz hogy az ember normális válaszokkal erőltesse magát. A pontozás is csak egy egyetértek meg “rohadjál meg h mást gondolsz” gomb. Amúgy meg nem voltál goromba. Aláirok mindent amit mondtál
2019. máj. 28. 12:06
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
14-es vagyok. 16-os, ez igazán korrekt volt, köszönöm. Belátom, hogy hibáztam, nagyon elragadtattam magam. Így utólag visszaolvasva tényleg morbid, hogy képes voltam ezt így leírni. Én már csak ilyen vagyok, meggondolatlan. 15-ös, értem az álláspontodat, jogos is, de hidd el, hogy lány vagyok és őszinte is vagyok. Bocsi a kellemetlenségekért.
2019. máj. 28. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Tisztálkodás után igen, mert ő is megteszi nekem és valahogy olyan izgató.
2019. jún. 2. 20:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez csak engem nem vonz? Sem adni, sem kapni ? 🤮 ennyire nem.

Lehet mert heteró vagyok 🤪

2019. jún. 10. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!