Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a barátnőtök szingli leszbikusokkal beszélne? Zavarna?
Hát attól függ, hogy miről...
Ha barátkoznak, akkor oké. Attól hogy leszbikusok, még mindketten emberek, nem fognak automatikusan ágyba bújni.
Ha azért beszélget vele(velük), hogy kibeszéljen engem és a kapcsolatunk problémáit, akkor buruljon rá egy tányér forró leves. Fúj.
Ha meg azért, mert kalandot keres, akkor én burítom rá a forró levest. Extra fúj. Egy zuhanyt és ruhaváltást még engedek neki, de utána fogjai a cuccait és sétáljon ki a lakásomból.
engem tinderen harom ilyen csaj is felvett facere, nem irok inkabb nekik, ha tonkre akarjak b..zni a kapcsolatukat, keressenek ra mast... :( mondjuk tenyleg nem is akartam ugy ismerkedni ott, hanem baratkozni, ezert is dumaltak velem, de en felek, hogy mit erez a baratno, akkor is ha esetleg tud rola :( szoval en ezt nem ertem hogyan gondoljak egyesek amugy... ha baratkozni akarnak, pl. tokeletes a gyk barmelyik masik topikja ahol hetero noket meg fiukat talalhatnak vagy meleg fiukat, amibol baj tuti nem lesz :)
egyebkent en nem vagyok feltekeny tipus, szoval hagynam, hogy csinalja a parom, ha ezt akarja, tulzottan jol nem esne, de biznek benne, hiszen anelkul semmi ertelme meg elgondolkodnek mit csinalok rosszul :D azt amugy teljesen meg tudom erteni, hogy jo kapcsolat mellett egy masik leszbi barat akivel olykor olykor ezt-azt meg lehet beszelni es mas is megerti a problemajat az embernek, nem kizarolag a parja. szerintem neha nagyon frusztralo tud lenni, ha csak egy emberrel beszelheto meg az adott tema es az erti csak meg... ugyhogy ez tenyleg sok dolgon mulik egyebkent :)
Nem,nem zavarna, nem vagyok mániákus-féltékenység-terminátor.
Az embernek kapcsolatban is szüksége van magánszférára,saját barátokra,külön programokra, ahol ez nincs meg az nem egészséges kapcsolat.
Aztán rengetegen vannak akiket nem csak a ....-juk irányít, nem mindenki fekszik le meg csalja meg a párját minden útjába akadó személlyel.És én megtisztelem azzal a barátnőmet, hogy nem feltételezem róla ezt.
Ez most ugyanolyan kérdés mint hetero temában az ellenkező nemű barát
Ha van egy párom bízom benne és nem akarom elmarni az embereket mellőle
24/n
Amíg nem látok gyanús jeleket,addig nincs gáz.Egy szimpla beszélgetés miatt nem fogok hisztizni,még akkor sem,ha féltékeny vagyok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!