Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kinyalnátok a barátnőtök popsiját, ha arra kérne titeket?
Figyelt kérdés
Tehát hogy puncinyalás közben lejebb is menjetek a nyelvetekkel, és úgy popsitól kezdve kényesztessétek őt.
Csak mert engem nagyon izgat a dolog, viszont sosem mertem ezt még elmomdani senkinek sem, hátha valamelyik férfi ezt perverznek vagy szimplán csak umdorítónak\gusztustalannak találja, mert hàt a popsilyuk "nem arra van".. persze ezt mind úgy, hogy a nőtök rendesen tisztálkodik, szőrtelenít, és nem büdi ott lent.
21\n
2016. ápr. 9. 22:26
3/24 anonim válasza:
El tudok képzelni olyan helyzetet (és olyan barátnőt), hogy megtegyem.
4/24 anonim válasza:
A felvázolt esetben szerintem elképzelhető
5/24 anonim válasza:
ha rendesen tisztálkodik, akkor simán
20/f
6/24 anonim válasza:
én mindenképp megtenném, persze örülnék a viszonzásnak, mert nagyon tud izgatni engem is.
te kedves kérdező viszonoznád barátodnak ha megkérne?
7/24 anonim válasza:
Már többször megtettem :D
Csak utána popón is "durrantottam" .
8/24 anonim válasza:
Ha ez örömet okoz, simán.
Én meg behajtanám viszonzás közben.
9/24 A kérdező kommentje:
Az konkrét anál szex annyira nem hajt, viszont többen kérdezték, hogy én is megcsinálnám e ezt a barátomnak viszonzásképp (popsinyalás) És igen válaszom :)
2016. ápr. 9. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!