Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kinyalnátok a barátnőtök popsiját, ha arra kérne titeket?
Tehát hogy puncinyalás közben lejebb is menjetek a nyelvetekkel, és úgy popsitól kezdve kényesztessétek őt.
Csak mert engem nagyon izgat a dolog, viszont sosem mertem ezt még elmomdani senkinek sem, hátha valamelyik férfi ezt perverznek vagy szimplán csak umdorítónak\gusztustalannak találja, mert hàt a popsilyuk "nem arra van".. persze ezt mind úgy, hogy a nőtök rendesen tisztálkodik, szőrtelenít, és nem büdi ott lent.
21\n
Jé!
Te vagy a làny és a pasid nem akarja?
Mi baja van annak a csàvónak?
Hàt jóvan,nem vagyunk egyformák.De akķor is fura.
Ezen véleményemmel nem ajànlgatom magam ilenolyan burkolt formàban természetesen.Vàlaszom csakis szakmai jellegű.
A pasim imádja csinálni, én is imádom mikor csinálja. A kedvence mikor háttal állni és bepucsítani.
A nem büdiről pedig annyit, hogy mosd meg, majd száraz kézzel nyúlj oda és szagold meg. Popsi szaga lesz....
Megfelelő lánynak megtenném
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!