Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-15 év múlva lehet esély Magyarországon melegházasságra?
Mint minden kislány én is elgondolkodtam azon, hogy milyen lenne az esküvőm: a ruhám, a torta stb. És ezek a részletek persze változtak az évek alatt, de a mai napig szeretnék majd egyszer megházasodni. A probléma az, hogy lány vagyok és a lányok érdekelnek.
Szerintetek bevezetik valamikor Magyarországon is?
19l
Szerintem is rég lapátra kellett volna vágni ezt az egész házasulósdit, de ez nem csak lelkületi kérdés.
Perpillanat, aki egyedülálló, elvált, egy gyereket nevel, vagy hivatalosan nem létezik a családja, akárhány saját gyereke is van, mondjuk egy leszbikusnak korábbi életéből, attól fognak azt levonnak 10 millió forintot, amit hozzávágnak valamelyik jóllakott svábhegyi fideszes mintacsaládhoz, akiknek kiszakad már a hasuk a jóléttől... Teszem hozzá, hogy már a leendő nyugdíjatokat is rég hozzájuk vágták, és akkor megy a szózat, hogy majd az ő fideszes gyerekének kell fizetni a te nyugdíjadat, meg kórházi ellátásodat, ha megöregszel. Ad 1, azt te már befizetted magadnak, ad 2 dehogy fizetik ők azt... Ezek egyszerűen azt képzelik, a ti pénzeteken fognak szaporodni, mert a jóisten megmondta nekik, hogy sokasodjanak, a többi meg lehetőleg pusztuljon ki...
szerintem mindent elmond a kérdést illetően a mi hazánk mozgalom 9 hónapja alakult és 3%, nácipárt... fidesz is ez s szinvonal... 20 ev múlva se lesz itt semmi ilyen tendenciával, az emberek hülyítése (oktatás szét zúzása) politikaval... remélem nem gond, hogy politikai kérdésben abszolút politikait válaszoltam.
egyébként meg jó lenne, mert pl. ha gyereket fogad örökbe valaki, és meg két szülő csak úgy lehet és az egyik hirtelen halálánál pl. marhára nem mindegy, vagy azért, hogy a másiknak tényleg 0 joga van hozzá az is bajos...
amúgy én is örülnék, ha házasodhatnék majd, de erre nem igazán lesz lehetőségen itt... :(
Én meghallgatnám a 14-es kifejtett véleméyét. Miért gondolod úgy, hogy nem helyes a melegházasság?
Épkézláb indokot szeretnénk hallani, nem ilyen Isten szent színe előtt és gyereket csak házasságban vállalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!