Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 10-15 év múlva lehet esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-15 év múlva lehet esély Magyarországon melegházasságra?

Figyelt kérdés

Mint minden kislány én is elgondolkodtam azon, hogy milyen lenne az esküvőm: a ruhám, a torta stb. És ezek a részletek persze változtak az évek alatt, de a mai napig szeretnék majd egyszer megházasodni. A probléma az, hogy lány vagyok és a lányok érdekelnek.

Szerintetek bevezetik valamikor Magyarországon is?

19l

2019. máj. 26. 19:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem is rég lapátra kellett volna vágni ezt az egész házasulósdit, de ez nem csak lelkületi kérdés.

Perpillanat, aki egyedülálló, elvált, egy gyereket nevel, vagy hivatalosan nem létezik a családja, akárhány saját gyereke is van, mondjuk egy leszbikusnak korábbi életéből, attól fognak azt levonnak 10 millió forintot, amit hozzávágnak valamelyik jóllakott svábhegyi fideszes mintacsaládhoz, akiknek kiszakad már a hasuk a jóléttől... Teszem hozzá, hogy már a leendő nyugdíjatokat is rég hozzájuk vágták, és akkor megy a szózat, hogy majd az ő fideszes gyerekének kell fizetni a te nyugdíjadat, meg kórházi ellátásodat, ha megöregszel. Ad 1, azt te már befizetted magadnak, ad 2 dehogy fizetik ők azt... Ezek egyszerűen azt képzelik, a ti pénzeteken fognak szaporodni, mert a jóisten megmondta nekik, hogy sokasodjanak, a többi meg lehetőleg pusztuljon ki...

2019. máj. 26. 23:26
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

szerintem mindent elmond a kérdést illetően a mi hazánk mozgalom 9 hónapja alakult és 3%, nácipárt... fidesz is ez s szinvonal... 20 ev múlva se lesz itt semmi ilyen tendenciával, az emberek hülyítése (oktatás szét zúzása) politikaval... remélem nem gond, hogy politikai kérdésben abszolút politikait válaszoltam.

egyébként meg jó lenne, mert pl. ha gyereket fogad örökbe valaki, és meg két szülő csak úgy lehet és az egyik hirtelen halálánál pl. marhára nem mindegy, vagy azért, hogy a másiknak tényleg 0 joga van hozzá az is bajos...

amúgy én is örülnék, ha házasodhatnék majd, de erre nem igazán lesz lehetőségen itt... :(

2019. máj. 27. 02:07
 13/25 Béla211 ***** válasza:
92%
Sajnos nem úgy néz ki ,hogy ebből lesz valami. De én azért bízok benne ,mert az íreknél is igen csak meglepetés volt a népszavazás eredménye. 15 éve senki nem gondolta volna ott sem ,hogy egy ilyen népszavazás pozitív eredménnyel záródhat.
2019. máj. 27. 05:17
 14/25 anonim ***** válasza:
11%
Nem igazán tartom helyes dolognak ezt bár ki a fene tudja.
2019. máj. 27. 10:27
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Mit? Hogy helyes-e az alapján jogokat elvenni valakitől hogy kivel szexel? Egyértelműen nem helyes. Márpedig azzal , hogy nem házasodhatnak a melegek, ez alapján vesznek el egy jogot tőlük.
2019. máj. 27. 10:33
 16/25 anonim ***** válasza:
98%

Én meghallgatnám a 14-es kifejtett véleméyét. Miért gondolod úgy, hogy nem helyes a melegházasság?

Épkézláb indokot szeretnénk hallani, nem ilyen Isten szent színe előtt és gyereket csak házasságban vállalunk.

2019. máj. 27. 14:02
 17/25 anonim ***** válasza:
20%
A rendszerváltás után 3x alakult balliberális koalíció, de a 12 kormányban eltöltött évük alatt sem jutott eszükbe a melegházasság engedélyezése. Akkor mégis kitől várjátok, hogy megtegyék? Épp tegnap bukott meg hatszázadszorra is a teljes magyar ellenzék. Közülük a DK szerepelt kvázi a legjobban, ők lettek a legerősebb ellenzéki párt. Most komolyan: Gyurcsány Ferenc minden reményetek, hogy egyszer majd talán...? Pár éve ott pózolt a Pride-on Lendvai Ildikó és Kunhalmi Ágnes. Egy ma már 73 éves volt cenzor, és egy bugyuta liba, aki sem írni, sem sajtótájékoztatót tartani nem tud, de még egy csukódó ajtó is megoldhatatlan feladat elé állítja. Ők biztosan bevezetnék a melegházasságot, akár már holnap... :)
2019. máj. 27. 16:52
 18/25 anonim ***** válasza:
71%
8-as alkotmány rendelkezéséről nem lehet népszavazni. Amúgy kérdező tét nélkül: menyasszony ruhád lenni (pátyol úszály ilyesmi) vagy csokornyakkendő és frakk?
2019. máj. 27. 18:57
 19/25 A kérdező kommentje:
Menyasszonyi ruha: szép fehér inkább csipkés mint díszköves. Lenne. Ahogy egy pár ellenséges hozzászólást nézek valószínűleg álom marad, hogy ne csak egy buli, hanem tenyleg jogilag is érvényes esemény legyen.
2019. máj. 27. 19:11
 20/25 Béla211 ***** válasza:
100%
Amugy az nem igaz, hogy a mikor az MSZP és az SZDSZ volt kormanyon semmi nem történt a meleg házasság felé. Hiszen van bejegyzett eletarsi kapcsolat amivel lehet élni meglehet kötni az önkormányzatoknal. És ami vicces hogy erre is jar a fiattal házasok ado kedvezménye 😀
2019. máj. 27. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!