Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen igényei lehetnek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen igényei lehetnek egy feltűnően szèp, több diplmás, művészhajlamú 35 éves leszbikus nőnek?

Figyelt kérdés
Kinek lehet nàla esélye?

2019. máj. 1. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Két opció van. Vagy a totál ellentéte fog neki bejönni, egy realista, kicsit földhöz ragadtabb ember, de mindenképpen művelt és értelmes.

Vagy egy hasonló művészhajlamú, értelmes ember.

De ezt szerintem inkább az adott személytől érdemes megkérdezni.

2019. máj. 1. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudni.Én pl "feltűnően szép" vagyok (sokan mondják),és fiatal is,mégis egy nálam több,mint 20 évvel idősebb,átlagos kinézetű nőbe vagyok szerelmes.Csak vele akarok lenni,másban nem is gondolkodom.Tehát lehet,hogy a csaj is elfogadna téged párjaként "bármilyen is vagy",ha esetleg véletlen beléd szeretne. :D
2019. máj. 2. 05:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerek több diplomával teljesen buta és érzelmileg sem intelligens embereket, nem is egyet, a papír ezen nem segít... simán lehet nála értelmesebb valaki papír nélkül is... most egy picit elvonatkoztatnék a leszbikus jezőtől és kapcsolatokat néznék. a diplomás buta ismerőseimnek pl. leginkább max érettségit szerzett párjuk van, aki értelmes, neki meg szintén értelmes párja van... a művészhajlamúak elég jelentős része buta... legalábbis nem sok jó tapasztalatom van művészkaros emberekkel, minden tiszteletem azoké, akikre nem igaz ez :) aztán sok múlik azon is, hogy milyen fajta művészhajlam, de mindenképpen imponáló lesz számára, ha az illető művelt abban, amiben neki van hajlama... szép emberek párja szép-e a felszínességen múlik... úgyhogy ilyen külsőségek helyett próbálj meg a belső tulajdonságaira fókuszálni és akkor talán érdemibb választ tudsz adni magadnak, hogy van-e nála esélyed
2019. máj. 29. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!