Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az "esetetek"?
Tudom, mindenkinek mas es igazabol semmire nem megyek vele, de azert megis erdekelne. Ha gondoljatok akar linket.
Illetve az is, hogy ti magatok, lanyosabban vagy esetleg fiusabban neztek ki?
Ha valakit erdekel akkor majd en is megirom :)
Hosszú barna haj, nőies öltözködés, kis mell, formás fenék. Már ha a külsőt nézzük, de volt már olyan barátnőm aki ennek teljesen az ellentettje volt.
Én lányosan nézek ki, régen volt egy fiús korszakom de mostanra csak a belsőm fiús. 18l
A laza, kócos hajú nőket imádom! :D Akik nem mindenkinek akarnak tetszeni, hanem önazonosak. És nincs három vödörnyi sminkfelszerelésük :D
Nem prognosztizálható hogy ki fog meg, így a linkelést kihagynám.
#3-as én olyan vagyok XD
Nekem amúgy barna szem, vörös haj ami abszolút esetem, de ami leginkább a gyengém, azok a szeplők... egyszerűen gyönyörű, ha valaki szeplős.
Egyébként nem erről szól a kérdés, de az IQ meg EQ mindig szexi lesz... :D
A lányos fiús tök mindegy. Meg igazából szeretem, ha az illető nem túlsúlyos... (az úgy az ideális+15kg-nál kezdődik nálam, az alatt semmi probléma vele) vékonyabb meg izmos lányok, akik bejönnek, én is ez a kategória vagyok.
De amúgy komolyan... szeplőknél nincs szexibb.
Fiús és lányos határán legyen. Nem szeretem ha túl nőies..legyen inkább laza, de mindenkepp hosszú hajú.
Kicsi mell, normál testalkat, a tetoválás plusz pont..:D Külsőségekről ennyit, úgy sem teljesen ez számít.
Amúgy pedig legyen intelligens, lehessen vele jókat beszélgetni, legyen jó humora és tudja,hogy mi az a kölcsönös tisztelet!
:D
Nekem valami ilyesmi az ideálom: [link]
De egyik volt barátnőm közel az ellentéte volt ennek.
Én magam lányosan nézek ki, bár nem igazán sminkelek.
16L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!