Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan esetetek, hogy valakit álmában tudta és beleegyezése nélkül tapiztatok, netán sz. Ptatok?
Figyelt kérdés
Többször gondoltam erre, hogy milyen lehet? Ki tudja, felébredne?2018. okt. 12. 01:06
1/12 anonim válasza:
Igen volt. Buli után részegen haza vittem egy haveromé, aki akkor nálam aludt. Lefektettem az ágyra, pár perc után elkezdtem a seggét, combjait simogatni. Majd letoltam a gazdáját, és kicsit megnyalogattam a popsiját. Isteni finom volt, csak föl kelt közben, és elfordult. Akkor abba hagytam.
2/12 anonim válasza:
Volt ilyen,szerencsére nem ébredt fel!Nem vagyok meleg,de izgat egy ideje hogy kinek milyen a farka?!Egy alkalommal mikor nálam aludt,már a gondolattól merevedésem lett hogy megérintsem neki és óvatosan gatyán keresztül meg is tettem!Majd szét durrantam de kevés volt,nem bírtam leállni és óvatosan felemeltem a gatyájának a szárát hogy lássak is valamit, másik kezemmel meg megfogtam a kicsi kukiját.Nagyon hevesen vert a szívem hogy láttam és éreztem a kezemben másét.Nem sokáig fogtam,izgultam nehogy felébredjen.Utána pár húzásra el is élveztem!
3/12 DominikX válasza:
Egyszer egyik hetero( de open-minded) haverom nálunk aludt betépve, de hozzá se nyúltam. Gusztustalannak tartok bármilyen interakciót beleegyezés nélkül. Ráadásul úgy nekem se lenne élvezetes, hogyha tudom hogy ő nem élvezi. 21/F
5/12 anonim válasza:
Nem volt és nem is lez szerintem ilyesmi. Volt már hogy velem csináltak dolgokat amikor nem voltam ébren és nem volt fun.
lol, képzelem ahogy az utolsó válaszoló teabag-eli a haverját részegen. :DD
6/12 anonim válasza:
Volt. Nem ébredt fel.
Üdv:
a kőbányai szopófantom
7/12 A kérdező kommentje:
# 2/6 Időpont ma 06:37
Biztosan hetero vagy? Szerintem te nem lehetsz hetero! Főleg, hogy még el is élveztél... De a lényeg, hogy élvezted... 😊
2018. okt. 12. 12:58
8/12 A kérdező kommentje:
# 4/7 Időpont ma 10:28
Részletesebben? Akár pv-ben is!
2018. okt. 12. 13:17
9/12 anonim válasza:
Ha még eszembe is jutott volna valaha is ilyen agyrém, azonnal beugrana, hogy fordított esetben úgy csukatnám az illetőt börtönbe, mint a huzat, ezért rövid válaszom: nem, nem volt és soha nem is lesz.
10/12 anonim válasza:
Volt rá példa, full részegen hazahoztam és mikor levetkőztettem h a koszos nadrággal mégse aludjon az ágyamban lejött a boxere is
Simogattam neki, kicsit nyalogattam és szoptam 10-15 percig de nem ébredt fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!