Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek milyen az "esetetek"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az "esetetek"?

Figyelt kérdés

Tudom, mindenkinek mas es igazabol semmire nem megyek vele, de azert megis erdekelne. Ha gondoljatok akar linket.

Illetve az is, hogy ti magatok, lanyosabban vagy esetleg fiusabban neztek ki?

Ha valakit erdekel akkor majd en is megirom :)

2019. ápr. 28. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem külsőre majdnem pont az ellentétem tetszik. :D A nőies lányok és a természetes barna haj fog meg a legjobban, utána a többi már csak apróbb részlet (mármint külső alapján, a személyiség nekem nagyon fontos). Imádom, ha egy lány szeme barna vagy kék és ha nem túl vékony. A kis melleket is szeretem. Szeretem azt is, ha egy lány sminkel, amikor kedve tartja, de nem érzi létfontosságúnak, illetve ha csinosan öltözködik, de ha úgy érzi, pl egy laza farmer-pólóban is ki mer menni az utcára. Ez volt a külső, belsőre pedig azok a lányok tetszenek, akik intelligensek és jó a szívük. Az pedig plusz pont, ha ambíciózusak.

Én is nőies lány vagyok, sötétszőke haj, kék szem, vékony. :)

2019. ápr. 29. 07:57
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

Legyen magabiztos,erős jellem,magával ragadó személyiség,egy egyéniség,erős szexuális kisugárzással.Külsőre pedig minimum legyen 165 cm,minimum legyen vállig erő haja,és 80-85 kg-nál semmiképpen ne legyen több!Viszont 55 kg-nál legyen több. :D Nem jönnek be a csontkollekciók. ;)

23N

2019. ápr. 29. 08:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Szeretem a magabiztos, belevaló és vidám lányokat, akikkel lehet jókat hülyéskedni, mert én magam is ilyen vagyok:D

Az, hogy milyen a haja, szeme az nem fontos, ha szép arca van akkor az úgyis megfog:) Ami még nagyon bejön az az, hogy valaki csinos, jó az alakja és inkább a lányos lányok tetszenek.

Nekem hosszú barna a hajam, barna a szemem és sportos a testalkatom, külsőre lányos vagyok, de belsőre már inkább fiús.:D Ha valaki gondolja írhat:)

19/l

2019. ápr. 29. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton a nőies lányok fognak meg, de rengeteget számít a kisugárzás, karizmatikusság, intelligencia, és persze a hasonló értékrend, érettség. Inkább belső értékeket tudnék felsorolni, amit értékelek a másikban, a külső szerintem egy alap igényességen felül főként másodlagos.

21/L

2019. ápr. 30. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Pici, vékony, olyan aki bújós és nem ő akar dominálni. Külsőre inkább fiús de mindkettő szóba jöhet, csak ne legyen "mű" mint rengetegen mostanában. Ha a fekete cuccokat szereti az mindenképp plusz pont, az alternatív külső egyrészt vonz, másrészt nagy eséllyel lelkileg is tudnánk akkor egyezni.
2019. máj. 9. 22:46
 16/16 anonim válasza:
100%

Nekem a vagány kissé fiús lányok jönnek be akik sportosak és nem túl magasak szép kerek mell

bi L

2019. máj. 11. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!