Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden leszbikusnak kiterjedt baráti köre van, vagy csak én ismerek pont ilyeneket?
Figyelt kérdés
Általában sok barátjuk van,elég népszerűek,társasági emberek.2019. máj. 19. 13:53
11/12 anonim válasza:
Nekem a volt gimnáziumi osztályomból utólag kiderült, hogy heten voltunk nem heterók (már akiről tudok). Szóval így elég hamar létrejött a "baráti kör"
26/L
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok:
bár lehet, hogy nem erre, csupán az extrovertáltságra gondoltál? Természetesen nem minden leszbikus társaságkedvelő vagy népszerű. Ahogy boltos néniből is van nyitott és mosolygós, úgy köztük is akad csöndes és zárkózott. Nem vagyunk egyformák. Talán pont ilyeneket vonzottál be magad köré :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!